Onsdagsgolf 9. august

Onsdagsgolf 9. august

Hei sveis!

Til tross for store mengder nedbør i forkant, så virket det faktisk som om vi skulle slippe unna regnværet til start. Det holdt dessverre bare noen få hull før både regnet og Tors hammer viste seg. Mulig HMS skulle hatt noe å si da det var på det verste, men tordenværet gikk heldigvis forbi mens regnet ble værende.
17 stykker møtte likevel opp og vi hadde faktisk ingen DNF, som omtrent må være første gang når det har regnet i Skien.

Man skulle tro det var vanskelig å sette sammen en god runde i så vanskelige forhold som i dag, men nei da; Peter går bare ett kast bak sin egen banerekord og går faktisk på hele -11. Jonas startet med en 5-er på hull 5, men han klarte likevel å slå sammen en meget respektabel runde på -6 til slutt. Ronny spiller som kjent best når det regner, og i dag er heller ikke noe unntak. Han går -5 og tar med det dagens siste pallplass.

Kuriosa:
– Peter går bogeyfritt, og på 54 hull, så går topp 3 bare 2 hull over par! Jonas med en dobbelbogey på hull 5 og Ronny med en dobbel på hull 9.
– Til tross for en strøken ny fairway på hull 9, så gjorde det ikke hullet noe lettere for folk flest i dag, og spiller nok en gang som dagens vanskeligste med sitt snitt på 5.4.
– Det har skjedd før, og det skjer som regel på vindstille dager, som i dag, at hull 7 er det letteste, med sitt snitt på 2.8.
– Snittscoren for i dag ligger på +6.35.
– Alle hull blir birdet.

CTP var i dag på hull 8, og denne tok Ole Einar. Så har han bompenger til å komme seg fram og tilbake. Vi bøyer oss i støvet, eller i dagens tilfelle; søla.

Så til sammenlagten:
Jonas stikker litt i fra Ole i dag, men det skiller bare 4 poeng mellom dem. Ronny holder fortsatt på 3.plass, og ligger akkurat nå litt i skjærsilden mellom 2. og 4. Det er langt opp og langt ned til begge plassene. Peter hopper inn på en 5.plass, men han har fortsatt en 0-poenger tellende, og er bare 42 poeng bak Jonas på 1.plass, så om ikke Jonas går bedre enn -3 på de to neste gangene, og Peter går bedre enn dette, så vil han mest sannsynligvis overta ledelsen. Det gjenstår nå bare 7 runder, så det gjelder å gi alt på innspurten. Tor-Erik faller ned til en 6.plass med Peter inne på topp 10 igjen, mens Kolli faller ned til en 7.plass. Groa hopper forbi Jan Henning igjen, men det er bare 2 poeng som skiller dem! Jørgen hopper også inn på topp 10 etter dagens runde.

Onsdagsgolf neste uke også. De graver heftig på hull 1 og 3, så vi får se hvor lenge vi får lov til å spille der. Mulig hull 1, 2 og 3 ikke blir å spille så mye lenger, så da må vi finne på noe annet sånn at vi får 18 hull. Vi finner nok på noe når den tid kommer.

Jeg kunne informert om at vi starter klokka 18 og at dere må møte opp noen minutter før, men det gidder jeg ikke. Eller, nå gjorde jeg det jo akkurat. Ja, ja, da var det kvelden.

Vi snakkes og sånn!

Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt