Onsdagsgolf 2. august

Onsdagsgolf 2. august

Hei igjen!

Grunnet en familieforøkelse i form av en niese #2, så prioriterte heller skribent et sykehusbesøk enn onsdagsgolf. Men, det betyr ikke at det ikke kommer et lite innlegg likevel! Været var litt skiftende, og med en liten byge omtrent halvveis ut i runden, men likevel møtte 20 opp for å kaste litt plast.

Peter har kommet tilbake etter et lengre avbrekk og tar ikke uventet seier i dag på -5. Ronny henger også med og tar dagens 2.plass på -3. Så er det faktisk en tredelt 3.plass mellom Jonas, Lars og Tim på -1.

Kuriosa:
– Lars var veldig klar på at jeg måtte få med at han hadde kurvkant på hull 17 for ace. Visstnok en forhand med en Buzzz rett på. Han ville også at jeg skulle få med at han bommet to putter på halvannen meter. Sånn er livet, si!
– En annen interessant greie er også at Jens Jarle får en 9-er på hull 9, som er 5 over for hullet og ender til slutt runden sin på +5. Som da betyr at han gikk 17 hull på par.
– Tilbake til gamle vaner, så er hull 8 dagens enkleste med et snitt på 2.7.
– Hull 9 er bare nest vanskeligst denne uken, for det er en annen gammel kjenning i form av hull 13 som er dagens vanskeligste med et snitt på 5.1.
– Ingen klarer birdie på hull 9, 12, 13 eller 18 i dag. Likevel er det 16 par og bare 4 enkeltbogeyer på hull 18.

CTP var i dag på hull 7, og denne tok Jonas med bare 3 meter til kurv og kasserte med det inn 90 flotte, norske kroner på bragden! Jan Henning ville også påpeke at han egentlig var nærmere, men han valgte heller å bli med på ace-potten, siden han mente det var mer sannsynlig enn å ta CTP-en på hullet som favoriserer forehandspillere.

Noen små endringer på sammenlagten denne uken, men det gjelder mest plassene litt nedover på topp 10. Kolli holder fortsatt på 6.plassen sin, men han har nå ingen flere runder han kan stryke. Groa, derimot, har gått over kvoten sin og har nå en 0-poenger som tellende. Hvilket betyr at han faller ned til en 12.plass. Hvilket også betyr at Jan Henning ligger 5(!) plasser foran ham på sammenlagten. Er dette noe Groa kan leve med? Vi får se.
Peter hopper også inn på topp 10 med sin seier i dag. Men, han har fortsatt to runder på 0 tellende og må jobbe ganske bra for å ta igjen både Ole Einar og Jonas på topp.

Til helgen er det nok en NC, og denne gangen er det Bodø som står for tur. Litt usikker på hvem som skal dit fra klubben, men jeg vet i hvert fall at Pettersen-klanen skal nordover. Lykke til og alt det der!

Onsdagsgolf blir det i hvert fall neste uke! Klokka 18 som vanlig, og jeg føler at folk har blitt flinkere til å møte opp tidlig. Om dere vet at dere ikke kan komme før rundt klokka 17:55, så meld dere i hvert fall på Disc Golf Metrix og gi beskjed, så fikser vi en gruppe sånn at dere får blitt med og det ikke blir noen forsinkelser.

Da har jeg rabla fra meg, så satser vi på at vi snakkes neste uke!

Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt