Onsdagsgolf 26. juli

Onsdagsgolf 26. juli

Hei på deg!

Onsdagsgolf står for dør, som ordtaket sier, men det gjør jo egentlig ikke det, for onsdagsgolf er jo ikke noe konkret som kan stå ved dører.
Flotte sommerforhold i dag i hvert fall, og jeg vil kanskje tørre å påstå at det er de beste forholdene vi har hatt i hele år på en onsdagsgolf.
23 ivrige kastere var ute og kastet i dag, og det er fortsatt veldig mange nye fjes, så det er bra! Her er det mye å lære.

I så gode forhold, så skulle man tro at vår egen uværsekspert, Ronny Andersen, ikke var i stand til å gå under par. Men jo da, han tar dagens seier med sin runde på -6. Helt bogeyfritt og veldig kontrollert.
Klammer gjør en sjelden visitt, og tar dagens 2.plass på -4. Ole Einar og Jonas er nok ikke helt fornøyd med hvordan alt gikk til tider, men det blir likevel delt 3.plass på -3.
Både Tim og Kolli hadde en god greie på gang, men det holdt dessverre ikke helt inn. Selv om Tim til slutt går en bra runde på -2.

Kuriosa:
– Vi starter med en jeg fikk av Kolli, sånn før jeg glemmer det. Og det gikk et rykte om at det var star frame på hull 10. Det er sjelden birdie på dette hullet, og at alle i samme gruppe gjør det samtidig, er verdt en omtale. Dette var faktisk også de eneste birdiene på dette hullet for dagen.
– Eivind gjør Eivind-ting, og møter opp kun med en putter i hånda. Han går likevel til slutt på +7, som er meget respektabelt, tatt i betraktning.
– Jørn har klart flest par for dagen med 16 par. Det blir også 1 birdie og 1 bogey som gjør at det til slutt ender på par.
– Hull 1 har blitt åpnet, og som en konsekvens av det, så er hull 1 i dag dagens letteste, sammen med hull 8. Snittet er likevel bare på par, men det er fleste birdier, sammen med hull 11, på 8 birdier her.
– Også dagens minst sjokkerende nyhet: Hull 9 er dagens vanskeligste med sitt snitt på 5.3.
– Hull 13 og 16 er de eneste hullene ingen klarer å birdie i dag.

CTP var i dag på hull 6, og denne tok Klammis. Han hadde dratt før jeg rakk å gi ham penger, men jeg skal få Vippsa deg 130 flotte, digitale kroner. Bra greier!

På sammenlagten, så er ståa mye det samme som forrige uke. Minimale endringer på poeng, men det er ingen endringer i plasseringene. Man kan jo også lure på når Peter virkelig skal gjøre sitt støt for å forsvare tronen, for han har to runder på 0 poeng tellende, og har vært her kun én gang på de siste 6. Jonas og Ole Einar spiller bra i år, så det blir ikke bare-bare å ta dem igjen når vi nå er godt over halvveis i sesongen.

Men ja, vi kjører onsdagsgolf også neste uke! Klokka 18 starter vi, men vi hadde satt frøktelig pris på om dere hadde møtt opp i god tid føre så vi rekker å ordne alt av gruppeinndelinger osv. Veldig fint hadde det også vært om dere melder dere på Disc Golf Metrix i litt tid før vi starter. Det sparer oss for en del tid og jobb.

Takk for denne gang! Vi snakkes og sånn!

Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt