Onsdagsgolf 19. juli

Onsdagsgolf 19. juli

Hei igjen!

Nå er vi omtrent midt på høyden av den norske sommeren, og det visste 20 plastkastere å benytte seg av i dag. Kun halvparten av de som spilte i dag er medlemmer i Skien Frisbeeklubb. Som da betyr mange nye og mange besøkende. Men det er jo alltid koselig!

Jonas var virkelig i slag i dag, og tar en ganske rolig seier på -9. Etter at han begynte med en bogey på hull 3, så kjørte han like så greit på med 7 birdier på rad før han til slutt måtte ta medisinen sin og legge seg opp til par på hull 11. Jørn var også med i dag, og klarte til slutt å rote seg inn på en runde på -5 og tar med det dagens 2.plass. Jørgen “Øksa” Øksenholt hadde en veldig god periode å¨de første 9, men endte til slutt på -1 og tar dagens siste pallplass.
Ganske god spredning på pallen, altså.

Kuriosa:
– Ingen klarte birdie på hverken hull 12 eller 18 i dag.
– Hull 8 er nok en gang dagens letteste med sitt snitt på 2.8.
– Hull 3 er dagens vanskeligste med sitt snitt på 5.3. Ikke uvanlig, det. Hull 9 er rett bak med sitt snitt på 5.2.
– Selv om hull 8 er det letteste, så er det faktisk hull 17 som blir birdet flest ganger med sine 7.
– Hull 1 har blitt mye mer åpent nå, men til tross, så er snitt her på 3.3.
– Jonas har soleklart flest birdier i dag med sine 11. Jørn har nest flest med sine 6 og Tim er rett bak med sine 5.

CTP var i dag på hull 5, og denne tok Jonas i ganske krevende vind. 150 kroner fikk han for det, og det må jo sies å være en god fangst på toppen av en knallgod runde. Knallings! Vi gratulerer så mye! Ingen har ennå meldt om nærmere enn 6-7 meter på forrige ukes CTP på hull 4, så om ingen kan si i fra at de var noe nærmere enn dette, så deler vi forrige ukes CTP mellom Jørn og Tryggvi.

Så til sammenlagten, for der er det noen endringer nå. Jonas går forbi Ole Einar og tar over 1.plassen. Men, det skiller bare 2 poeng mellom dem. Ronny holder fortsatt på 3.plassen, men Jørn er nå bare 5 poeng bak. Tor-Erik tok seg en pause i dag og faller ned til en 5.plass. Kolli henger også med, men ligger litt i mellom 5. og 7.plass med 13 poeng opp og 27 poeng ned. Groa er nok veldig fornøyd, for nå har han klart å skille seg med 2 poeng fra Jan Henning “Sveiva” Gustavsen. Olav ligger på 9.plass, og Peter henger fortsatt med i topp 10, selv om han har 2 runder på 0 tellende. Det begynner å haste litt for unge Lunde og han skal rekke å ta igjen Jonas eller Ole Einar på toppen.

Onsdagsgolf også neste uke, samme tid og samme sted!

Og daaaa… har jeg vel ikke så mye mer jeg skulle ha sagt, tror jeg, så da tar jeg kvelden.

Vi snakkes ved og greier! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt