Onsdagsgolf 12. juli

Onsdagsgolf 12. juli

Heisann, sveisann!

Da er vi her igjen med mer kasting og nye spillopper!

23 ville ut og kaste i det fine sommerværet i dag, og uten at jeg gidder å sjekke det, så er jeg ganske sikker på at dette er nye rekord for året. Mange nye fjes, og det er godt å se at folk ikke synes det er så skummelt med onsdagsgolf likevel! Litt vind var det (som alltid), men ellers ganske grei temp og sommerlige forhold.

Peter er tilbake fra et par ukers opphold og markerer seg allerede fra start. Han tar dagens seier på -7.
Vi har også fått storfint besøk fra Hedmarks dypeste skoger, og Henrik Abell Larsen tar turen innom. Fra én skog til en annen, si! Han og Jonas deler dagens siste pallplassering på -4.

Kuriosa:
– Dagens enkleste hull er hull 1. Det er ikke så ofte, men det kan nok forklares med en ganske god sidevind som bare blåste diskene inn mot kurv, så det var faktisk vanskelig å i det hele tatt gå OB på vei.
– Dagens vanskeligste hull er den gode, gamle røveren hull 9. Snittet er på 5.4, men hull 13 er ikke langt bak med et snitt på 5.3.
– Hull 13 er forøvrig det eneste hullet som ikke blir birdet for dagen.
– Groa og Jan Henning er nå NØYAKTIG like gode på sammenlagten! Tipper nok det er Groa som er mest fornøyd med å holde følge med evigunge “Sveiva” Gustavsen.

CTP var i dag på hull 4. Det er ikke helt sikkert hvem som tok denne, for alle hadde reist da gruppa mi var ferdig og det var ingen CTP-pinne der. Om Ronny var med på CTP, så var nok han den som tok den, for han var bare en huggorms lengde fra kurven. Du får si i fra, Ronny! Om ikke, så blir det fort delt mellom Jørn og Tryggvi. Det var så likt at det var nesten umulig å skille.

14 runder inn i årets onsdagsgolf, så begynner det sette seg litt. Peter hopper opp og ned mellom pallen og 15.plass, men det er bare fordi han får noen runder på 0 tellende. Ole Einar leder fortsatt, men Jonas tar innpå med ett poeng i dag. Det skiller likevel 5 poeng mellom dem. Så er det et lite hopp ned til Ronny som fortsatt holder 3.plassen, men det er ikke så fryktelig langt ned til hverken Tor-Erik eller Jørn som ligger på 4. og 5.plass. Kolli henger fortsatt med, men taper sakte litt terreng med toppen. Var den gode perioden bare et blaff, eller kommer han tilbake som ei kule?! Peter hopper inn på 7.plass med dagens runde, men har fortsatt en runde på 0 poeng tellende. Groa og Sveiva er som sagt likt, og de deler broderlig på 8.plassen sammen. Olav holder fast på den siste topp 10-plasseringen, men det er ikke så langt ned til hverken Harald eller Kasper.

Onsdagsgolf neste uke! Samme tid, og samme sted! Møt gjerne opp i god tid før, så vi rekker å ordne inn grupper og spre dere utover i skogen til start klokka 18. 10 kr for ace og CTP er selvfølgelig standard for de som måtte ønske det.

Da tror jeg vi sier det er greit for denne gang, så snakkes vi neste gang!

Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt