Onsdagsgolf 5. juli

Onsdagsgolf 5. juli

Hei igjen! Da er deres kjære skribent som dere alle er så glad i tilbake igjen, så nå kan vi endelig brette opp erma litt og komme til bunns i hva som skjer i Skien Fritidspark!

Gode forhold i dag med spredte regnbyger innimellom, og 20 glade frisbeekastere. Egentlig skal man ikke si frisbee, for det er et varemerke, men det føles litt klønete når vi faktisk heter Skien Frisbeeklubb. Noen nye ansikt i dag også, og det gleder å se at det vokser godt i klubben om dagen.

Så, hent frem brannslukningsapparetene, hent vann fra brønnen, ring brannvesenet, for Ole Einar er så heit om dagen at han nå står fullstendig i fyr og flammer! Ikke bare vinner han på solide -9, men han acer like gjerne også hull 18! Mulig det har blitt gjort før, men jeg kan ikke huske å ha hørt det!
Jonas spiller også veldig solid i dag med bare én bogey og tar dagens 2.plass på -6. Ronny henger også med og tar dagens siste pallplass på -1.

Kuriosa:
– Hull 2 er dagens letteste med et snitt på 3.2.
– Hull 13 er dagens vanskeligste med et snitt på 5.5.
– Grunnet en heidundrende sidevind i feil retning, så er det ingen som klarer å få birdie på hull 5 i dag og blir dagens eneste birdiefrie hull.
– Hadde Ole og Jonas slått sammen sine beste resultater i dag, så hadde de fått nettopp -15.
– Topp 5 i dag går i senkende rekkefølge fra sammenlagten, så det er tydeligvis ikke helt tilfeldig at folk er der de er.

CTP var i dag på hull 2, og denne tok Jens Jarle med et kast på ca én voksen skostørrelse unna. 100 kroner ble det på det, og da kan man ikke annet enn å føle seg kry. Vi gratulerer!

Ole Einar acet som nevnt hull 18, og for det skal han få 603 kroner. Det holder sånn omtrent til bompenger for uka. Gratulerer til deg!

På sammenlagten er det mye det samme som før, bare at Ole Einar stikker enda litt mer i fra Jonas nå og har en luke på 6 poeng ned. Ronny holder fortsatt 3.plassen, men det er mye kortere vei ned enn opp. Tor-Erik og Jørn ligger begge og sniker bak, men Kolli ikke langt bak. Peter er fortsatt på ferie og har for alvor en jobb å gjøre når han kommer tilbake. Han har 8 runder med 0 poeng tellende, og det er heller ikke lett å ta igjen Ole som går et snitt på -8.66 på de tre siste rundene.

Onsdagsgolf blir det også neste uke! Samme tid, samme sted og 10 kroner per moro (CTP og ace).

Men før den gang, så får vi besøk av tre proffer fra Statene som skal holde klinikk og gå en runde med oss dødelige etterpå. Datoen er tirsdag 11. juli.
Info og påmelding til begge disse tingene kan dere finne her:
High Energy Tour Skien

Hei så lenge!

PS: Jeg innser nå at jeg egentlig gjerne skulle ha brukt bokcoveret fra forrige gang til denne gangen i stedet. Men ta det helt med ro, jeg fant på noe annet teit i stedet!

DGMTRX

Sammenlagt