Bergen open 2013- status Skien?

Det er åtte stykker fra vår kjære klubb, Skien frisbee, som deltar i Bergen på årets første NC turnering. Hva tror vi om våre egne i denne turneringen?

Kjetil Lidsheim har vist seg å være vårt sterkeste kort av de som deltar. Selv om treningsmengden og interessen har dalt med årene, så er alltid Kjetil og regne med. Vant klubbmesterskapet greit helt uten trening. Har sagt han skal spille her kun med putter og buzz, men redaksjonen har tatt en sniktitt i baggen. Der finner vi i tillegg til ovennevnte både wraith og Destroyeren. Til og med Valkyrie har funnet plass. Spiller pargolf med Terje. Se opp for det laget!

neste mann på vår liste er Tor Erik. Tor har vært et av våre størtalentene siden klubben startet. Har aldri tatt steget helt ut, men Are alltid “der oppe”. Bommer ofte semi med 1 kast. Vi tror han klarer det fint i år. kaster mer og mer forhand. Haster også utrolig langt og pent med denne teknikken. Nye Lars? Vi tror Tor Erik blir nest best!

Eirik Groa blir vår tredje beste. Fikk en nedtur i Tønsberg sist med mye regn. Skien frisbeeklubb satser på at Bergen viser seg fra sin beste side og gir oss opphold! Alltid stabil med sin buzz og stabil på putt med sin egne challenger. Driver er Destroyeren med egne design. Går de slik vi ønsker så blir han topp 20 under Bergen open 2013.

Jossi som bor i Bergen, står for turneringen men spiller for Skien er vi alle meget glad i. En gutt som ikke glemmer hvor han har sine røtter! Vi tror han drar fordel av “hjemmebane” og blir vår fjerde beste. En egen stil som har vist seg å være meget fruktbar. Jossi, stå på!

jørn med diskvalget er stabiliteten selv. Kommer aldri i verden til å gå på en smell! har disker som går dit man vil de skal gå. Her er det aldri i verden den som kaster sin skyld! Vi tror han kjemper med Jossi om den ” femte plassen”. Kanskje semi? Klarer vi fem der bør det være et stort steg for klubben! Ber kanskje om for mye? Vi håper Jørn er vår siste mann i Semi.

Eivind Løberg kan overraske! Men vi tror treningsgrunnlaget blir litt tynt. Har strevet seg igjennom flere år med lærerutdannelse. Ikke på barneskolenivå, men ungdommskole! Da blir det mye teori og lite frisbeepraksiss. Men vi tror Eivind gjør en god figur i Bergen! Lykke til!

Terje blir ofte sist av våre gutter. Vi tror dessverre det i år også. Blir for ustabil. Blir aldri trygg på seg selv!

Åshild. Vår eneste dame! Fantastisk representant for klubben og vi håper topp 3! Kan det skje? Selvfølgelig! Et komplett talent med mange gode kast i kroppen. Kaster langt og putter godt! Vi har trua Åshild!

lykke til alle våre i Bergen!