Onsdagsgolf 14. juni

Onsdagsgolf 14. juni

Hei sann! Det var ikke så lenge sida sist, men jaggu er vi her igjen!

14 møtte opp til nydelige sommerforhold i Skien i dag. Hvor vinden endelig hadde sett ut til å ha løyet og regnet tatt en sjelden pause.

Peter Lunde var her ikke forrige uke, men han har tydeligvis hatt godt av en ukes pause, for han kliner like så greit til med ny banerekord i dag på -12!
Jonas gjorde også en veldig solid runde og tar dagens 2.plass på -7. Ole Einar er alltid med i toppen og tar dagens 3.plass på -4.

Kuriosa:
– Topp 3 gikk tilsammen bare 4 hull over par.
– Hull 16 er det eneste hullet ingen birder i dag.
– Hull 13 er dagens vanskeligste med sitt snitt på 4.8.
– Hull 2 er dagens enkleste med sitt snitt på 2.8.

CTP hadde vi i dag på hull 15, og ikke så overraskende, så var det Peter som tok denne også. Eller El Pedro, som det sto på lappen. 80 kroner ble det av det, og jo nok penger til en burgermeny på Burger King på vei hjem. Eller, det er kanskje ikke lov til å slenge ut med merkenavn her. Knallings var det i hvert fall!

Litt endringer på sammenlagten nå som vi har spilt 10 runder, hvorav 5 er tellende:
Peter gjør et kjempebyks og hopper rett inn som ny leder, bare 2 poeng foran Jonas. Ole Einar går ned til en 3.plass og er litt bak Jonas og Peter, men ikke så langt at han ikke kan ta det igjen med litt knallspill. Ronny holder 4.plassen, og er 5 poeng bak Ole, mens Jørn tar 5.plassen, 5 poeng bak Ronny igjen. Tor-Erik hopper forbi Kolli og tar over 6.plassen, hvor det bare skiller 2 poeng mellom dem.

Vi kjører på også neste uke. Oppstart klokka 18 som vanlig med oppmøte 10-15 minutter før. Dere vet, for å ordne grupper og knote litt med Skoorin/Disc Golf Metrix.

Neste uke er nok ikke deres kjære skribent her. Planen er å være i Danmark, men det er ikke 100% sikkert, men sånn ca 95%. Da får dere heller klare dere uten innlegg, eller at det får hostet opp noe B-materiale fra noen andre.

Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt