O̶n̶s̶d̶a̶g̶s̶-̶ s̶ø̶n̶d̶a̶g̶s̶-̶ ukesgolf 11.06.2017

O̶n̶s̶d̶a̶g̶s̶-̶ s̶ø̶n̶d̶a̶g̶s̶-̶ ukesgolf 11.06.2017

Hei igjen, ja!

Grunnet et løp i skogen på onsdag, så ville mesteparten av banen være okkupert av løpere. Vi bestemte oss derfor for å flytte ukens onsdagsgolf til søndag. Jeg vet hva du tenker, og jeg er helt enig! Onsdagsgolf på en søndag er helt sykt!

11 møtte opp til dagens golf. Det var vått etter et kraftig regnvær tidligere på dagen, men heldigvis hadde det gitt seg da vi begynte. Vinden er der som alltid og kommer fra alle retninger og skifter til enhver tid.

Det gikk ikke like bra for Tor-Erik under forrige ukes Oslo Open, men i Skien har han full kontroll for tida. Han tar dagens seier i dag med sin runde på -7. Kristoffer Amundsen er et kjent fjes fra Sandefjord, og han gjorde også fjeset sitt kjent i dag ved å ta dagens 2.plass på -5. Jørn var også der, og han tar dagens siste pallplass på -1.

Kuriositeter:
– Hull 3 bød på mye problemer i vinden og er dagens vanskeligste med sitt snitt på 5.1.
– Ikke uvanlig, så er hull 8 dagens vanskeligste med sitt snitt på 2.7.
– Hull 9 som vanligvis er det vanskeligste hullet var i dag faktisk det nest letteste! Snitt på bare 4.4 og hele 4 av 11 klarte birdie her!
– Hull 5, 7, 10, 13 og 18 går uten å bli tatt birdie på i dag.
– Tor-Erik og Kristoffer hadde begge 9 birdier hver. Hadde de slått seg sammen hadde de gått -11.

CTP var i dag på hull 12. Liiiitt usikkert hvert som tok denne, men det var enten Ole eller Tor-Erik. Én av disse vil få 70 kroner for bragden. Vi gratulerer til den det måtte være!

Og så til vår kjære sammenlagt:
Jonas har fortsatt et forsprang på de andre og leder med 7 poeng på Ole Einar. Ronny inntar 3.plassen, bare 3 poeng bak Ole. Jørn tar over 4.plassen, Kolli tar 5., Tor-Erik på 6. – bare ett poeng bak Kolli, og Groa er på 7.plass. Peter får en runde på 0 som tellende, og faller ned til en 8.plass.

Neste uke er det så vidt oss ikke kjent noe som skjer i parken, og da blir det nok onsdagsgolf igjen som planlagt.

Klokka 18 starter vi, så møt opp 10-15 minutter før så vi får delt inn grupper og sendt folk avgårde oppover i skogen.

Vi snakkes nok neste uke, så hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt