Onsdagsgolf 31. mai

Onsdagsgolf 31. mai

Onsdagsgolfpatruljen er her igjen og vi kjører bare rett på!

Fine, sommerlige forhold i dag med 15 kastere. Vinden var tilstedeværende som den har vært i hele år, og det bydde på problemer på de første 6 for en del.

Selv det skiller over 20 år mellom dem, så skiller det ingenting på kvaliteten. Jonas og Ronny dagens 1.plass på -6. Det er alltid lett å skjønne når Ronny har gått en bra runde, for da blir han igjen etter slutt i stedet for å bare rase hjem og gå inn i sin mørke verden av anger og skam. Pluss at vi fører resultater live. Det hjelper også. Groa hadde noe fint på gang, men han taklet ikke presset og snublet litt på oppløpet. Han går likevel en respektabel runde på -3 og deler med det dagens siste pallplass sammen med Peter.

Kuriositeter:
– Hull 8 er for en gangs skyld IKKE dagens letteste!
– Hull 9 er også heller ikke dagens vanskeligste!
– Hull 2 er dagens letteste med sitt snitt på 2.7.
– Hull 6 er dagens vanskeligste med et snitt på hele 4.1. Mye stygge tall her i dag og bare én birdie.
– Peter går 10 under på halve banen, men går likevel “bare” -3. Kanskje er han utslitt etter NC-triumfen forrige uke?
– Hull 12 er det eneste hullet som ikke blir birdet.

Og så, som i forrige uke, så har vi nok en ace! Peter er ikke ukjent for å ace i Skien og har sikkert flere ace enn år på baken. Han acet hull 5, som øyenvitner beskriver som en skip-ace fra ca. 10 meter og rett i bøtta. Usikker hvilken disk det var, men jeg skal vente venstre lilletå på at det var en Destroyer. Han betalte ikke for å være med på potten, men det er heller ikke så voldsomt mye der siden Ronny sneik den til seg forrige uke. Likevel, en bragd det er verdt å skrive til pressen om. Nesten i hvert fall.

Og apropos Ronny; han blir NOK en gang med på en CTP-pott og tar denne gangen CTP på hull 11. Bare 1 meter i fra og nesten uslåelig. Kanskje sitter pengene løst om dagen nå som det nærmer seg skatteoppgjør og feriepenger? 80 kroner på toppen av hans 909 som han fikk forrige uke kommer nok godt med. Vi gratulerer og sånn! Heia, heia!

På sammenlagten er det fortsatt Jonas som leder, men ikke uventet, så har Peter gjort et kjempebyks når han når har 4 runder tellende og sniker inn på 2.plass, bare 3 poeng bak Jonas. Ole Einar er som vanlig å finne i toppen og ligger også bare 3 poeng bak Peter. Ronny synes også det er gøy å ligge 3 poeng bak, og ligger dermed 3 poeng bak Ole Einar. Jørn synes ikke det var noe gøy med mønsteret og syntes heller det var ålreit å ligge 5 poeng bak Ronny på 5.plass. Kolli holder fortsatt koken og er bare 5 poeng bak Jørn igjen på 6.plass.

Golf blir det fort også neste uke. Samme tid og samme sted. Tipper dere har fått det med dere nå, men om dere er usikre, så er det klokka 18:00 ved hull 1. Møt opp i god tid før så vi rekker å dele inn grupper og sende folk innover i skauen.

Da var det natta for denne karen! Vi snakkes ved!

Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt