Onsdagsgolf 24. mai

Onsdagsgolf 24. mai

Hei igjen! Lenge sida sist!
Vi tok en liten velfortjent pause på selveste 17. mai forrige uke, men vi er heldigvis i full gang igjen denne uka.

18 tok turen i nydelige sommerlige forhold i parken i dag. Noen nye, men også veldig mange kjente fjes som vi alle har blitt så glad i. Litt vind ble det utover kvelden, men det begynner vi nesten å bli vant til i Skien for tida. Etterdønningene av Magda, eller hva nå enn det uværet het, har tydeligvis satt seg og har ikke tenkt å dra med det første.

Ole Einar har virkelig funnet formen i det siste, og smeller til med en runde på -9! Peter ville ikke være noe dårligere og matcher Ole Einar på -9.
Jonas er også i en flytsone for tida og tar dagens siste pallplass på meget respektable -6. Jarnes gjør seg klar til helgens happening, og går en solid runde på -5.

Og så, da… Ronny Andersen, som sikkert har bidratt med 10 kroner til både CTP og ace de siste fem årene. Han slenger seg like så godt på i dag, og begynner like så greit runden sin i dag med ace på hull 1! Det hadde ikke gått for et par dager sida på de gamle kurvene, det er jeg helt sikker på!
990 var det i potten, og etter at vi har tatt våre 25%, som går rett i lomma, si, så blir det da 742.5 kroner på Ronny. Men, vi kan runde det opp og si at det blir 750 kroner. Det er bare å gratulere og innse at selv om man er over 40, så slutter ikke flaksen! *Smilefjes* *wink wink*

Så til litt kuriosa:
– Til tross for ace på hull 1, så er det bare dagens nest letteste. Hull 8 er nok en gang dagens letteste med sitt snitt på 2-7.
– Hull 9 er nok en gang dagens vanskeligste, og det begynner å bli en vane. I topp 8 er det kun én bogey, mens i nedre 10 er det bare to par som beste.
– Alle hull blir birdet i dag!
– Hull 1 er det eneste hullet hvor ingen får enkeltbogey.

CTP var i dag på hull 8, og det er også her CTP kommer til å være under Skien Open. Kasper var i dag best her og tjener med det 130 flotte kroner. Vi gratulerer!

Det tilspisser seg enda litt mer på sammenlagten denne uka. Jonas har fortsatt et tak om 1.plassen, men Ole Einar sniker nå bare tre poeng bak. Ronny hopper opp på en 3.plass, mens Jørn faller ned utenfor pallen på en 4.plass bare ett poeng bak. Kolli henger fortsatt med, og ligger på en 5.plass. Peter har fortsatt en runde på 0 tellende, så det er nok bare et tidsspørsmål før han får den strøket og hopper seg inn på topp 3.

Onsdagsgolf også neste uke, da til samme tid og samme sted. Vi starter klokka 18, men det hadde vært frøktli’ fint om dere hadde møtt opp 15-20 minutter før så vi rekker å dele inn grupper osv osv.

Til helgen er det som nevnt årets første NC her i Skien. Været ser bra ut, så vi satser på at det blir bra! Vi har jobbet mye med banen for å få den i respektabel stand til helga, og nå begynner det å se ganske så bra ut!

Til neste gang! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt