Onsdagsgolf 10. mai

Onsdagsgolf 10. mai

Neimen hei sann! Jeg så ikke at du kom inn der!

Ufyselig vær i dag, og oppmøte gjenspeiler det ganske godt; bare 10 tok turen i dag. Superundertøy, votter og lue burde ikke vært lov 10. mai. Men, så lever vi jo i et av verdens nordligste land også, så da kan jo sånt skje.

Som med alderen, så er også formen på vei opp, og Jørn tar seieren i det sure regnværet i dag på -5. Nødland Danielsen tok også turen i dag. Rakk ikke å spørre hvorfor, men det kan han jo få si noe selv om han vil. Han tar i hvert fall dagens 2.plass på -4. Ronny er alltid stabil i regnet og tar dagens siste pallplass på -2.

Litt kuriosa:
– Norge er faktisk det landet i verden med det fjerde nordligste punktet. Øya Kaffeklubben som tilhører Danmark er verdens nordligste punkt som tilhører en nasjon. Så lærte dere litt der også.
– Hull 3, 4, 10, 12 og 15 blir ikke birdet i dag.
– Hull 7 er dagens letteste med sitt snitt på 2.9.
– Hull 12 er dagens desidert vanskeligste med et snitt på hele 4.3. Vanskelig å kaste rett når det er vått, tydeligvis.

CTP var i dag på hull 7, og om det er noe man kan si om skiensfolk, så er det i hvert fall ikke at de sitter løst med penga! Bare TO var med på CTP og ace i dag, så da blir det bare 20 fattige kroner på Ole Einar. Men, men, penger er penger som dem sier!

5 runder har blitt spilt av sammenlagten hittil hvorav 3 er tellende. Jonas leder fortsatt med sine 141 poeng. Jørn hopper opp til 2.plass med sine 136 poeng, men bak der er det to-delt mellom Ole Einar og Ronny på 135 poeng. Kolli henger fortsatt med på 5.plass med sine 129 poeng, og Tor-Erik er heller ikke så langt bak på 124.

Golf blir det nok fort også neste uke. Samme tid, samme sted. Så får vi håpe vi slipper superundertøyet og paraplyen neste gang!

Skien har også et par spillere i Konopiste i Tsjekkia som skal spille runde 2 i World Tour denne helga. Vi ønsker Jonas Pettersen og Andre Johnsen alt hell og lykke, og god vind og alt det der! De har allerede gjort oss stolte bare ved å delta. Resten er bare en bonus.

Men ja, vi snakkes og greier!

Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt