Onsdagsgolf 3. mai

Onsdagsgolf 3. mai

Som toget er i rute (sånn ca), så er også onsdagsgolfen i rute til nok en onsdag!

Veldig bra oppmøte i dag med 21 stykker, og det er ny rekord for året! Noen nye fjes, men også en del gamle kjenninger.
Været var fint og vårlig, og hadde nok ikke så altfor stor innvirkning på kastingen i dag. Litt vind var det, men det har ikke vært en vindstille dag i Skien omtrent i hele år.

Tett og jevnt om pallpplassen, men gamlefar Ronny har fått teften av danske kartofler og tar dagens seier på -4. Jonas går på et par små blemmer, men er stødig om dagen. Jørgen tar også en tur opp på pallen og deler 2.plassen sammen med Jonas på -3. Det så veldig bra ut for Ole Einar en god periode, men det raknet for alvor på hull 15 og han må nøye seg med den sure 4.plassen på -2.

Los Kuriosos:
– Alle topp 7 har birde på hull 11, alle topp 6 har birdie på hull 14 og alle topp 5 har birdie på hull 8.
– Hull 16 og 18 er de eneste hullene som ikke blir birdet i dag.
– Hull 8 er nok en gang dagens letteste med sitt snitt på 2.8.
– Hull 9 er også nok en gang det vanskeligste for dagen med snitt som kvalifisere mer til par 5 med sitt snitt på 5.5.

CTP var i dag på den nye teepadplasseringen på hull 4, og denne tok Larson og stakk av med et tresifret beløp tilsvarende 100 norske kroner. Flotters!
Til tross for at teepaden har blitt flyttet litt til venstre på hull 4, så virker det ikke som om det har gjort hull hverken lettere eller vanskeligere. Snittet er på 3.0, men det er helt i orden.

5 runder har blitt spilt av årets sammenlagt og Jonas leder fortsatt. Han har en luke på 6 kast ned til Ole Einar på 2.plass. Ronny sniker seg inn på en 3.plass, bare ett poeng bak Ole Einar, mens Jørn faller ned til en 4.plass og Kolli faller ned til en 5.plass. Peter har endelig betalt for å bli medlem, og har fortsatt en runde på 0 tellende. Om han møter neste gang, så er det nok stor fare for at han begynner å blande seg inn i teten.

Onsdagsgolf blir det også neste uke. Samme tid og samme sted. Fint om dere møter opp i god tid sånn vi får plottet alt inn i datasystemet og delt inn grupper osv etc.

Vi snakkes fort igjen, tenker jeg!

Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt