Onsdagsgolf 26. april

Onsdagsgolf 26. april

Ny uke, nye muligheter! Let’s go!

Det var en kjølig vårkveld, syntes i hvert fall alle bortsett fra Groa. Når til og med Ole Einar stiller i bukse og langerma, da ER det virkelig kaldt!
Det satte likevel ikke en demper på begivenhetene, og det var et bra oppmøte i dag med 17 ivrige golfere. Det er også fint å se at det er en del nye ansikter der ute, og ikke minst at mange av disse nye ansiktene kommer tilbake. Det er stas!

I dag er de yngste virkelig yngst, men det er Jonas som er hakket yngst i dag og vinner med en meget solid runde på -9. Peter følger hakk-i-hæl på -8, og Ole Einar tar dagens siste pallplass på -3.

Kuriositeter:
– Både Jonas og Peter har 11 birdier hver. Det som virkelig skiller er Peters trippelbogey på hull 3.
– Hull 9 er en kinkig sak, og det er også denne gang dagens vanskeligste med sitt snitt på 5.1.
– Til tross for en fantastisk elendig planlagt ryddejobb av fritidsparken på hull 7, så er det likevel dagens enkleste med et snitt på 2.8.
– 55 birdier totalt, og Jonas og Peter sto for 22 av disse.
– Hull 12 er som regel ikke en birdiefiesta, men dette er dagens eneste hull som ikke blir birdet.

CTP var i dag på hull 6 og denne tok Ole Einar og håvet inn hele 60 kroner på sin usannsynlig store bragd. Vi bøyer oss i støvet!

Kun 4 runder har blitt spilt av årets onsdagsgolf, men Jonas har allerede fått en liten luke ned til Ole Einar med sine 96 poeng. Ole Einar holder som sagt stand på 2.plass med sine 91 poeng, men rett bak ligger Jørn og Kolli og sniker med sine 89 poeng. Ronny er bare ett poeng bak, og vil nok gjerne forsvare 3.plassen fra i fjor.
Ellers er det jevnt bakover, så her er det alt å spille for, og det vil nok endre seg fra uke til uke.

Vi kjører på også neste uke. Klokka 18 er tidspunktet, men møt helst 10-15 minutter før så vi rekker å dele inn grupper. Litt knotete fortsatt med dette elektroniske systemet, men vi satser på at det går seg til.

Da er jeg trøtt, sulten, kald og sliten, så da tar jeg kvelden.

Hei så lenge!

DGMTRX

Sammenlagt