Onsdagsgolf 19. april

Onsdagsgolf 19. april

Nok en uke og nok en mulighet for å få strekt på gamle og unge sener og muskler!

Bra oppmøte i dag med 18 golfere i ganske bra etter-påskevær.

Peter er som vanlig heit, og selv om han går på et par bogeyer, så betyr ikke det så mye, for han har 11 birdier, og vinner da ganske greit på -9.
Selv om han er dobbelt så gammel, så henger også Jørn med og tar 2.plassen på -5. Ole Einar er alltid å finne i toppen og går en god runde på -4 og tar med det dagens siste pallplassering.
Godt er det også å se at Kolli klarer å følge opp sin seier på både onsdagsgolfen og påskegolfen forrige uke. Kolli virker å være i sitt livs form, så det er nå bare viktig å holde det gående! Veldig gledelig er det også å se at to damespillere tar turen, og vi håper de fortsetter med det!

Litt kuriositeter:
– Hull 1 og 8 er dagens enkleste hull med sine 2.6 i snitt.
– Og til tross for hele 6 birdier på hull 9, så er det likevel dagens vanskeligste med et snitt på 4.9.
– Hull 16 har også et snitt på 0.9 over par, men til tross for færre birdier, så er det flere par og færre store tall.
– Alle hull blir faktisk birdet i dag, og det er en stund sida sist.
– Hull 9 er en såkalt “separator” og det vises virkelig i dag. Om vi deler feltet opp i 3 kategorier, med topp 6, midtre 6 og nedre 6, så blir snittet på topp 6 på bare 3.17, mens for midtre 6 ligger det på 5.0, Og på nedre 6 ligger det på 6.67. Dette er egentlig bare tegn på et bra hull når det skiller såpass mye.

CTP var i dag på hull 5, og denne tok Jørn, og tjente hele 60 kroner på det. Samt en CTP-pinne full av kongler. Tydeligvis noen som ikke var så fornøyd med sin egen innsats.

Sammenlagten er såvidt bare kommet i gang, men det begynner å vise seg noen mønster allerede. Jonas og Ole Einar ligger likt med 90 poeng, mens Jørn og Kolli ligger likt på tredje, bare ett poeng bak. Ronny sniker også rett bak på femte, og er bare ett poeng bak pallen. Et lite hopp ned til Tor-Erik på 81 poeng, men det er som sagt fortsatt veldig tidlig.

Onsdagsgolfen går vel fort som vanlig også neste uke. Det er i hvert fall ikke planlagt noe annet. Vi starter klokka 17 også neste uke. Selv om vi snart nå kan pushe det til klokka 18, så lar vi det ligge i hvert fall én uke til før vi gjør noe med det.

Da er jeg i grunn ferdig for i kveld, så snakkes vi på, som de sier!

Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt