Onsdagsgolf 12. april

Onsdagsgolf 12. april

Nok en onsdag og nok en runde i parken!

16 møtte opp i dag i et vær som minnet mer om høst enn vår. Det kom noen byger og litt vindkast med jevne mellomrom, men det var ellers ganske ålreit.
En liten gjeng fra Sandefjord tok også turen innom, hvorav Chris går beste utenbys med sin runde på -2. Han begynte brennheit med fem birdier på rappen, men mistet litt momentum før han tok det opp det opp igjen med to birder på hull 10 pg 11.

Og apropos brennheit; Kolli spilte veldig godt i dag og tar dagens seier på -4! Jonas og Ronny er også alltid å regne med, og de deler 2.plassen med sine runder på -3.

Los kuriosos:
– Chris har flest birdier for dagen med sine 8.
– Hull 9 er det eneste hullet som ikke blir birdet.
– Hull 9 har også ikke så overraskende dagens høyeste snitt på 5.3.
– Selv om hull 11 ble birdet flest ganger, så er det hull 8 som har dagens laveste snitt på 2.7.
– Kun 7% dobbelbogey eller mer på feltet i dag.

CTP har vi også, denne gang på hull 2, og selv om Ronny lå bra an, så ble han slått av Jonas med en halv fot i størrelse 42.5. 140 kroner ble det på det, og det er faktisk ikke så verst! Blir mye påskegodt for sånt, si! Jadda. Flotters!

Vi har egentlig lagt inn en slags sammenlagt på Disc Golf Metrix (AKA Skoorin), men vi får den ikke til akkurat sånn som vi vil ha den, så inntil vi har funnet ut av det, kanskje aldri, så bruker vi gode gamle Excel. Dere får derfor en link til dagens resultater og en annen link til sammenlagten. Tungvint, sier du? Kanskje litt, sier vi. Men ikke egentlig så veldig, legger vi til.

Jonas og Ronny ligger likt med sine 45 poeng, men det er bare én runde tellende av to hittil, så det kommer nok til å bli veldig jevnt framover. Ole Einar og Chris ligger rett bak med sine 44 poeng, også er det en hel røkkel nedover fra 40 til 43. Vi får gå litt mer i detalj på det når det har gått noen runder. Kolli er foreløpig ubekreftet på betalt medlemsavgift. Hadde han betalt, så hadde han ledet foran Jonas og Ronny med ett poeng.

Onsdagsgolfen ruller videre så legge det er folk, og det vil det nok fort være også neste uke. Oppstart klokka 17, men obligatorisk oppmøte 10-15 minutter før så vi rekker å dele inn grupper. Tar litt tid med DGMetrix, si.

Men før den gang, så arrangerer vi en liten pargolfturnering her i Skien førstkommende søndag.
All info finner dere på Facebook-arrangementet her: Påskegolf.

Inntil neste gang; hei så lenge og sånn! Hei, hei!

Resultater

Sammenlagt