Onsdagsgolf 5. april

Onsdagsgolf 5. april

Da var vi endelig i gang igjen med den første offisielle onsdagsgolfen for året!
14 møtte i dag, og det er egentlig ganske bra med tanke på orkanen som herjet og at sikkert også noen prioritere å få med seg Odds første hjemmekamp for året. Hvor Odd i skrivende stund leder 2-0 og har full kontroll. Heia, heia!

De aller fleste er kjente fjes på en onsdagsgolf, men det er også gledelig å se at vi også har fått en ny damespiller med på onsdagsgolfen. Vi ønsker Camilla Davidsen velkommen og måtte det bli mange flere! Gledelig er det også at hun har meldt seg på til Skien Open senere i år.

Det var en heftig vind i dag, og det preget en del av spillingen også. Likevel var det tidvis ganske god kasting, og det ble noen brukbare resultater av det også. Peter gjør som han gjorde i hele fjor; vinner. Han går dagens beste runde på -4, som er meget godkjent under tøffe forhold. Ole Einar er også alltid å finne i toppen og han går seg opp (eller heter det ned?) utover runden og ender på -2.
Så blir det faktisk tre-delt tredjeplass mellom Jonas, Ronny og den selverklært invalide Groa. Alle ender på -1. Jørn hadde en god sjanse til å blande seg i toppen, men ble litt for grådig på det siste hullet og endte OB og fikk en putt han ikke klarte å sette. Sånn er onsdagsgolfen, og man må ta alle kast man kan om man skal henge med over 26 runder!

Litt etterlengtet kuriosa:
– Ingen klarer å birde hverken hull 4, 12 eller 13. 13 er ikke så unormalt, men hull 4 og 12 kan forklares med vind fra en vanskelig retning.
– Hull 7 er dagens letteste hull med et snitt helt nede på 2.5. Det kan forklares i stor del til vind som kom fra en veldig gunstig retning.
– Dagens vanskeligste hull er, ikke så overraskende, hull 9. med sitt snitt på 5.1.
– Hull 10 hadde faktisk et snitt på 3.0 i dag, med hele 12 par, 1 birdie og bare 1 bogey.

CTP var på tradisjonelt vis på hull 1, og denne var det Ola “Saga” Sagvolden som tok, og tjente med det seg hele 70 kroner rikere på. Det holder faktisk til en hel kilo med smågodt på Rema, og man sitter også igjen med en hel, blank, norsk krone etter det også. Knallers!

Sammenlagten er ikke akkurat så veldig ulik dagens runde, men det er likevel noen små ulikheter. Blant annet i form av at Peter ikke har betalt medlemskontingent for 2017 og får med det ikke dagens runde tellende. Ola har heller ikke betalt, og får heller ikke sin runde tellende. Husk å betale, gutta, så får dere rota til dere noen poeng i løpet av året!

Husk også at vi sponser én valgfri NC eller NM for de tre øverste plassene etter endt sammenlagt!

Selv om det er påske neste uke, så gir vi oss ikke av den grunn, så her er det bare å møte opp!

Tidspunktet er fortsatt klokka 17 med oppmøte noen minutter før, sånn vi får lagt inn alle i Skoorin. Eller dgmtrx.com som de bruker nå.

Har jeg noe mer jeg skulle ha sagt da? Føles ikke sånn ut, så jeg tror jeg runder det av her.

Hei så lenge!

Resultater