Onsdagsgolf 2017

Onsdagsgolf 2017

Da er det den tida av året igjen!

Vinteren har lettet på sitt kalde dødsgrep for denne gang, og vi kjører i gang med nok en sesong med onsdagsgolf!

Vi starter onsdag 5. april klokka 17, så du har fortsatt litt over en uke på deg til å prikke inn formen før vi setter i gang. Vi vil starte klokka 18 om noen få uker, men akkurat i starten må vi begynne klokka 17 for å rekke det før det blir mørkt.
Siste onsdagsgolf vil også bli 27. september sånn at KM blir 30. september. Sånn sett får vi da nøyaktig et halvt år (26 uker) med onsdagsgolf og vi får et KM litt tidligere på året og øker sjansen for litt bedre temperaturer.

Oppsettet blir det samme som i fjor med halvparten av de beste rundene som tellende og det samme poengsystemet. Så her gjelder det å ikke gi opp selv om man skulle gå en middelmådig runde, for hvert kast teller!

Vi har også en ace-pott fra i fjor på rundt 500 kroner som går videre til i år, så her er det bare å slenge seg på!
10 kroner koster det for å være med på ace-potten og 10 kroner for CTP.

Nytt av året er også at Skien Frisbeeklubb sponser én valgfri NC- eller NM-påmelding til de tre beste på sammenlagten ved sesongslutt!

Vi håper det blir mye god kasting og at noen endelig skal klare å utfordre Peter om tronen. Ole Einar kom nærmest sist, men var i praksis egentlig aldri i nærheten.
Jonas satser hardt på frisbee og er i stadig utvikling, så kanskje det er nettopp han som skal ha den beste sjansen i år? Eller kanskje det blir et comeback av Klamerholm? Kanskje det blir gamlefar Andersen? Hva tror du? Hvem tror du blir årets store overraskelse og hvem tror du havner innenfor de gjeve topp 10-plasseringene?

Inntil den gang gjenstår det bare én vintergolf allerede nå førstkommende lørdag klokka 12, så ta turen om du har lyst på en fin oppvarming før det virkelig barker løs!

Vi sees!

Hei sveis!