Vintergolf 4. og 11. mars

Vintergolf 4. og 11. mars

Hardføre er de i Skien, og ut i snø og kulde skal de.

4. mars ble det spilt vintergolf her i parken jeg var ikke der, men jeg kan likevel lese et scorekort (så vidt) og gi en analyse av hva som antageligvis skjedde.

Peter satte inn turboen og vant temmelig suverent med den beste vintergolfrunden i år på -8. Fredrik Runsjø tok turen innom og tok 2.plassen med en godkjent rune på -1. Ole Einar og “Saga” Sagvolden deler 3.plassen med sine runder på +2.

CTP var på hull 5, og denne aner jeg ikke hvem som tok, men det ble i hvert fall 50 eller 60 kroner på det. Som jo er strålende saker.

I dag, 11. mars ble det også spilt vintergolf. Noen var de samme fra forrige uke, men også noen nye. Det som i hvert fall er sikkert er at de yngste er yngst og de eldste er eldst. Jonas tar turen innom og gjør en bra runde på -3 under tøffe forhold og vinner enda mer suverent enn Peter gjorde forrige uke. Jørn tar, utrolig nok, 2.plassen på +8, mens Ole Einar og Tryggvi deler 3.plassen på +9.

Litt usikkert hvem som tok CTP-en, men det var i hvert fall en klassisk vintergolf CTP omtrent halvveis ut i fairway med 40 meter igjen til kurva. Noen hadde pent merket den opp med en pinne og skrevet “CTP” i snøen, så vedkommende får ta kontakt, så skal du få dine 50 kroner. Har en mistanke om at det må ha vært Kolli sitt verk.

Sammenlagten begynner å nærme seg en slutt nå, og det er egentlig ikke så mye spenning om 1.plassen, for den ser Peter ut til å cruise inn ganske greit. Men, det er likevel spenning om 2.plassen, og det skiller bare 4 poeng mellom Jørn og Ole Einar. Tryggvi flytter tilbake til sitt kjære Island neste uke, og da er det plutselig fritt vilt om 4.plassen.

Vi kjører i grunn bare vintergolf så lenge det lar seg gjøre, og det ser nå ut til at det skal bli litt vårligere her i strøket, så da får vi håpe at vi blir kvitt litt snø til neste uke. Oppstart er som alltid klokka 12 på lørdag. Plan accordingly, som de sier.

Hei sveis!

Resultater