Vintergolf 25. februar

Vintergolf 25. februar

Hoi, hoi!

I dag var det glatt, gitt! Det var glatt fra før, men så kom det noen centimeter med snø mens vi holdt på og da ble det skikkelig glatt!

Fem gærninger møtte opp i dag, og hvem skulle vel ha trodd at det skulle gå an å spille god golf i sånt vær som det her. Jo, det var det faktisk to som gjorde: Jørn skjønner ikke hvordan han klarte det engang, men han spiller dagens beste runde på -6. Peter er alltid å regne med, uansett forhold, og han tar 2.plassen på -5. Så er ganske stort sprang ned til Ole Einar, som tar dagens 3.plass på +7. Kasper og Håkon endte på henholdsvis +11 og +16.
Vi hoppet forøvrig over hull 1 og 18 siden det sto en bil parkert litt for nærme kurven på hull 1, og hull 18 fordi det er ville være nesten umulig å komme seg opp fra grøfta om man landet nedi der. Så alle fikk da altså par på disse hullene. Det kunne blitt birdie, det kunne blitt bogey, det kunne blitt et forsikringskrav på utretning av bulk eller lårhals-/kraniebrudd. Så vi følte at par på alle var en gyllen middelvei.

CTP tok vi på hull 4, og etter fire elendige driver var det til slutt Kasper som endte opp med å ta CTP sånn ca 40 meter fra kurva. 1 krone for hver meter han var unna, så 40 kroner ble det på å være minst dårligst. Vi glemte det litt i farta, så han har ikke fått pengene ennå, men det skal vi få ordna. Gratulerer enn så lenge, om det er riktig uttrykk.

På sammenlagten er det fortsatt de tre gærneste som kjemper om pallplassene, og mye er som før, men Jørn tar over 2.plassen fra Ole Einar, mens Peter fortsatt leder ganske greit.

Om det er like ille neste uke, så tar vi en pause, så vi får bare se det an. Vi sier i fra.

Hei så lenge og greier!

Resultater