Masse vintergolfer

Masse vintergolfer
Iceberg shaped by melting, Drake Passage, Palmer Peninsula, Antarctica

Heisann sveisann! Lenge sida sist nå. Vært syk i noe som føles ut som et år nå, men nå er formen som passelig bra igjen.

Det har blitt spilt fire vintergolfer sida forrige innlegg, så jeg tar bare en kjapp gjennomgang av hva som har skjedd og hvordan stillingen er sammenlagt nå.

21. januar: Ole Einar spiller veldig bra og vinner på -4. Jørgen går også en god runde og tar en delt 2.plass sammen med Peter på -2.

28. januar: Peter slår hardt tilbake og vinner ganske overlegent på -6. Kristoffer Amundsen tar 2.plassen på par og Jørn tar 3.plassen på +3.
Mangler forresten score fra gruppa til Thomas Kjær fra denne dagen. Om dere ikke er så interessert i de poengene, så kan vi godt la det være også.

11. februar: Bare 4 som møtte opp denne gangen, men Ole Einar vinner med sin runde på par. Ronny tar 2.plassen med +4 og Kolli tar 3.plassen på +7. Tryggvi er sistemann på gruppa og tar 4.plassen på +11.

18. februar: Veldig mye is i dag, og røffe forhold. Spesielt på putt. vi var kun tre i dag, hvor da Kasper hadde noe bra på gang, men rota det litt til på det siste hullet. Jørn gikk stabilt og kjedelig og deler 1.plassen sammen med Kasper på +4. Ole Einar var sistemann og tar 3.plassen på +6. Sisteplass er også pall når man bare er 3 på gruppa.

CTP har jeg liten oversikt over fra alle gangene, men Tryggvi tok i hvert fall CTP for 11. februar på hull 8.

I dag var CTP på hull 2, og denne tok Jørn. Begge tjente 30 kroner på sine fantastisk bragder og vil bli sunget om i generasjoner fremover.

På sammenlagten er det en liten trio som har begynt å skille seg ut, og ikke overraskende, så leder Peter ganske komfortabelt med 236 poeng. Ole Einar sniker seg opp til en 2.plass med 220 poeng, men Jørn lusker like bak der igjen med 216 poeng.

Det er mye is i parken nå, men det er faktisk mulig å spille til tross for dette, og så lenge folk har lyst, så kjører vi vintergolf fram til sesongstart for onsdagsgolf. Dato for onsdagsgolf er ikke bestemt ennå, og det kommer egentlig veldig an på når snøen og isen forsvinner. Det må i hvert fall bli en eller annen gang etter at vi har stilt til sommertid.

Så ja, vi snakkas og greier! Hei, hei!

Resultater