Vintergolf 14. januar

Vintergolf 14. januar

På’n igjen!

Litt surt i dag, men tross alt ganske greit med tanke på at vi er i midten av januar.

6 møtte opp i dag også og som vanlig, så er det junior Lunde som er best. Peter vinner ganske greit på -6 og har tydeligvis funnet nivået sitt der for vintergolfen. Tryggvi hadde ført score for den ene gruppa, og man trodde at Jørn hadde gått -2 og Ole Einar på par, men jeg fant ut at Tryggvi hadde ført opp en 3-er på hull 13 på Jørn i stedet for på Ole Einar, derfor blir det i dag delt 2.plass mellom Jørn og Ole Einar på -1.

CTP var på hull 5, og denne tok like så greit Peter også. 50 kroner ble det av det, og da ble det litt lørdagsgodt på Rema på vei hjem. Hurra for deg osv.

Peter leder fortsatt sammenlagten og stikker enda litt mer i fra, og det er 9 poeng ned til Jørn på 2.plass nå. Ole Einar sniker bak og tar over 3.plassen fra Ronny, bare 2 poeng bak Jørn. Ronny henger også med og er bare 4 poeng bak Ole Einar igjen. Og etter der er det et godt stykke ned siden flesteparten ikke tre runder tellende. Men, neste uke stryker vi igjen, så det er en god mulighet til å bli kvitt en 0-poenger!

Vi kjører på som sagt neste uke også, ja. Lørdag 21. klokka 12. 10 for CTP og 10 for ace for de som vil være med på det. CTP vil bli på hull 6 neste uke, og det er alltid et spennende hull på vintertider.

Vi snakkas på! Hei, hei!

Resultater