Vintergolf 31. desember og 7. januar

Vintergolf 31. desember og 7. januar

Hei igjen, ja! Lenge sida sist!

Selv om det var nyttårsaften, så stoppet ikke det tre ivrige golfere fra å ta en liten runde i skogen. Ronny, Kolli og Amundsen møtte opp til ganske våte forhold, men om vi har lært noe fra 2013, så er det at Ronny stortrives når det er litt vått i været. Denne gang var heller ikke noe unntak og Ronny vant ganske klart med sin runde på -7. Nærmest var Amundsen, men var likevel et lite stykke unna på +3. Kolli hadde litt trøbbel, spesielt med hull 3 og tok på seg et tosifret antall kast her.

Ronny var også veldig klar på hva han mente burde være ukens overskrift og kom med denne til meg på Facebook:

rats-knuser-all-motstand

En alternativ tittel kunne vært: Gammel mann vinner vintergolf mot to andre.

Det var ingen CTP forrige uke, men det gikk 30 kroner inn til ace-potten. Som jeg ennå ikke har fått. Kolli…

Denne uken, derimot, var det 6 som møtte opp. Hvor blant annet Fredrik Runsjø tok turen og Kristoffer Amundsen igjen møtte opp.
Ganske mye snø var det også, men akkurat så lite at det var spillbart. Litt sleipt føre var det, og det gikk litt utover spillingen for de fleste.

For de fleste sier jeg, for Peter Lunde er ikke de fleste. Han vinner ganske klart i dag på -6, og bak der deler Ole Einar og Jørn 2.plassen på par.

CTP hadde vi i dag, og denne tok Fredrik på hull 4 og håvet inn 50 kalde kroner. Strålende saker.

Nå har det totalt blitt spilt 4 runder med vintergolf, og ikke overraskende nok, så er det Peter som leder denne med 4 poeng. Ikke overraskende heller er det at det er veldig jevnt mellom Jørn, Ronny og Ole Einar, hvorav da Jørn har 92 poeng, Ronny 90 og Ole Einar 89. Klamerholm henger også på og er bare ett poeng bak Ole Einar.

Vi kjører i hvert fall vintergolf så lenge det lar seg gjøre, og satser på at vi prøver igjen også neste uke.

Klokka 12 er tidspunktet, og dere vet nok hvor dere finner oss.

Hei så lenge! Hei, hei!

Resultater