Vintergolf 10. og 17. desember

Vintergolf 10. og 17. desember

Vintergolfen er i gang igjen, og to runder har blitt spilt så langt! Litt tekniske problemer gjorde at det ble en liten forsinkelse fra forrige ukes resultater, men her kommer de i hvert fall.

Forrige uke var det 6 som møtte opp, og jaggu var det 6 som møtte opp i dag også. Forholdene for begge rundene har vært nesten identiske; mye hard bakke, litt is og mye frost. Temperaturen har ligget rundt frysepunktet begge rundene og med et tykt skydekke som har sperret ute alt sollys.

Sist gang var det en duell mellom Thomas og Jørn helt til siste hull, hvor Thomas på diskutabelt vis tok seieren etter et omkast på innspillet på hull 14 og fikk birdie i stedet for noe som garantert hadde blitt par i beste fall. Men, vi skal ikke henge oss for mye opp i sånt. Føler oss ikke snytt vi, liksom. Nei da, ikke denne karen. Nei da…

Denne uken så det virkelig ut som om Ole Einar hadde lyst til å gå for seieren etter en litt dårlig start. Han hadde 9 birdier på de første 10, kun avbrutt av en bogey på hull 3. 7 birdier på rad, altså! Men, det ble veldig tungt på de siste 8 og han endte til slutt på -5. Som er en veldig god runde, men kanskje ikke helt måten han hadde sett det for seg.

Peter og Jørn var ett kast bedre i dag og deler 1.plassen med sine runder på -6. Begge hadde forøvrig 8 birdier, 2 bogeyer og 8 par hver, mange på de samme hullene også.

CTP var forrige uke på hull 2 og denne tjente Jørn seg hele 30 kroner rikere på, mens denne gangen var det på hull 1 og da ble Ole Einar 50 kroner rikere. Penger er penger, si. Kjekt å ha osv.!

8 stiller så langt på sammenlagten, hvor da Jørn og Peter deler 1.plassen med 48 poeng og Ole Einar sniker bare ett poeng bak på 47 poeng.

Vi tar en pause neste uke siden det julaften og det uansett ikke er så mange som kan den helgen, men vi satser på å kjøre på enten på nyttårsaften eller på 1. nyttårsdag. Vi sier i fra.

Hei så lenge!

Resultater