Vintergolf 2016/2017

Vintergolf 2016/2017

Da har vi vel alle tatt oss en lang og fin pause, og nå som vi står her midt i juletida, så passer det vel også fint med litt vintergolf igjen!
Snøen så ut til å ha kommet for å bli da den la seg tjukt og fint (heller ufint) her i starten av november. Men, tela hadde ikke helt festet seg og noen dager med kraftig nedbør og plussgrader gjorde at den forsvant fort.

Vi kommer til å kjøre det gamle poengsystemet som vi gjorde i fjor og som vi benyttet på årets onsdagsgolf. Altså da alle begynner på 100 poeng, så blir det ett poeng mindre for hvert kast man bruker. Går man på 58, så blir det 42 poeng, går man på 59, så blir det 41 poeng osv. Dette er totalt sett det mest rettferdige poengsystemet og noe annet ville vært ganske teit siden vi fort ikke blir så fryktelig mange uansett.
Samme som på onsdagsgolfen, så vil det være halvparten tellende.

Vi kjører en ny dag for vintergolfen i år, da vi har fått tilbakemelding om at lørdager egentlig passer bedre eller like bra.

Tidspunktet vil derfor være klokka 12 på lørdager. Og som alltid, så holder vi det bare gående så lenge det lar seg gjøre. Om det ikke blir noe vintergolf en uke, så sier vi i fra. Det største problemet er snøen, for diskene forsvinner bare. Is har vi fint klart å leve med. Det blir noen artige resultater noen ganger, men totalt sett er det veldig levelig.

Så ja, om du vil brenne av litt kalorier til du skal fråtse i julemat, så er det bare å møte opp til årets vintergolf!

Vi begynner allerede førstkommende lørdag, som da blir lørdag 10. desember, klokka 12:00!

Oppmøte litt før er som alltid obligatorisk, så vi vet hvor mange vi blir og kan fordele oss utover om det skulle være behov for det.

Vi har også en acepott fra i fjor som går videre til i år. Har ikke helt oversikten over hvor mye det er der, men jeg vil tippe det er mellom 500-700 kroner. CTP vil vi også ha og det koster, som acepotten, 10 kroner.

Vel møtt og greier!

(Bilde skamløst tatt fra trondheimfrisbeeklubb.no).