Onsdagsgolf 12. oktober

Onsdagsgolf 12. oktober

Og da var vi jaggu ved veis ende, som det så pent heter, og den siste onsdagsgolfen for 2016 er nå ferdigspilt.

Bare 9 følte for å møte opp i dag, men det kan jeg egentlig skjønne, for de fleste plassene er det ikke så mye spenning om lenger og det var mørkt og kaldt. Lyset har holdt greit de siste ukene, men i dag bikket vi akkurat over et punkt som gjorde at det gikk fra onsdagsgolf til nattgolf.

Likevel, det var en del bra spilling i dag og like så greit med sin beste onsdagsgolf siden 2011 (eller noe sånt), så går Jørn inn på en meget solid runde på -8.
Ole Einar er alltid å regne med om de heiteste rundene og kommer på en knepen 2.plass på -7. Klamer har gjort et lite comeback, sikkert for å trene seg opp til KM, og tar dagens siste pallplassering på -3.

Kuriosa, del 1:
– Hull 10, 13 og 16 går birdiefritt i dag.
– Det er tredelt 1.plass om dagens enkleste hull, som er hull 1, 2 og 8. Alle med et snitt på 2.55. Selv om hull 8 har 6 birdier mot hull 1 og 2 sine 4, så er det også 2 bogeyer på hull 8.
– Dagens vanskeligste hull er, ikke sjokkerende, hull 9 med et snitt på 5.22.
– Ole Einar har flest birdier for dagen med sine 9.
– Jørn og Klammis går bogeyfritt i dag.

CTP var i dag på hull 8, og den tror jeg egentlig vi glemte litt bort, men det var i hvert fall Kasper som hadde den før siste gruppe skulle spille hullet. Den eneste som har hatt mulighet til å ta CTP på siste gruppe er i så fall Håkon, så noen får i så fall gi lyd fra seg, så skal vi få ordna det. Det er ikke akkurat sånn at man må skatte av det, men 60 kroner er bedre enn 0 kroner, som ordtaket sier.

Og nå som alt er ferdigspilt og det ikke er flere poeng å hente, så har vi også en sammenlagttabell som står ferdig. Og for første gang i år, så er det faktisk ingen endringer på plassene i dag. Ikke hverken innenfor topp 10 eller utenfor. Som da betyr at vi får en topp 10 som ser slik ut:

1. Peter Lunde – 688 poeng
2. Ole Einar Aasheim – 650 poeng
3. Ronny Andersen – 635 poeng
4. Jørn B. Sand – 626 poeng
5. Marius Christensen – 596 poeng
6. Tor-Erik Isaksen – 584 poeng
7. Eirik Groa – 582 poeng (trengte bare spille +2 for å komme likt med Tor-Erik eller +1 eller bedre for å gå forbi og ta sin kjære 6.plass som har har jobbet så hardt for i hele år)
8. Jørgen Ø. Kragelund – 552 poeng
9. Eivind Løberg – 535 poeng
10. Kasper Aulebo – 513 poeng

En tabell lyver ikke, sies det, og etter 24 runde spilt, hvorav de 12 beste er tellende, så er det ingen tilfeldighet hvem som havner på hvilken plass.

Kuriosa, del 2:
– Peter er den eneste som har klart å gå -10 eller bedre på en onsdagsgolf i år. Han har tre under på -10 eller bedre som er på -10, -11 og -12.
– Det er bare fire spillere som har klart runder med 50 poeng eller bedre tellende, og ikke overraskende, så er alle i topp 4. Peter har flest med 6, Ole Einar har 2 og Ronny og Jørn har begge én hver.
– Det har vært 11 ulike vinnere av onsdagsgolfen i år hvorav Peter står for 12 av dem (halvparten), Ole Einar med 8, Jørn med 3 og Klamerholm, Marius, Larson, Ronny, Tor-Erik, Håkon Kveseth, Harald Batestil og Eivind alle står med 1 hver.
– 51 ulike personer har tatt turen på en onsdagsgolf i år (klubbmedlemmer i en klubb i Norge). I fjor var det 57.
– Topp 3 i fjor var Peter, Klamerholm og Ole Einar, og Ronny på fjerde. Thomas har vært lite aktiv i år, og hadde ikke en sjanse på en topp 10-plassering med så få runder tellende, så det er ikke tilfeldig at vi ser de samme i toppen i år som i fjor.
– Den som har klatret mest innenfor topp 10 i år fra i fjor er Jørn med en 9.plass i år til en 4.plass i år.
– De som har klatret mest utenfor topp 10 er Tryggvi fra en 25.plass i fjor til en 12.plass i år, Mats Brog fra en 27.plass til en 11.plass og Eivind fra en 15.plass til en 9.plass. Av de som har nok tellende runder fra i fjor og i år.

Da var som sagt onsdagsgolfen ferdig for i år, så takk for alt som har vært og som skulle ha vært, så ser vi heller mot framtida!

Og ikke i den altfor fjerne fremtid, så er det Klubbmesterskapet (med stor K) som står for tur, og det er allerede nå til lørdag. Det starter klokka 10, men det er nærmest pålagt å møte minst 15 minutter før så vi vet hvem som kommer.

Kanskje blir det noe vintergolf i år også. Vi får se hva vi får til.

Takk for i år! God helse, ta vare på hverandre, pass på penga osv.

Hei så lenge! Heiiiii!

Resultater