Onsdagsgolf 5. oktober

Onsdagsgolf 5. oktober

Første golfen i oktober, og den nest siste for sesongen.

Kaldt og mørkt var det, men likevel møtte 15 opp for å kaste litt sendeplater i turlige (auto-korrekt sier det ikke er noe som heter det, men da det er det i hvert fall nå) omgivelser en onsdagskveld.

Peter har virkelig vært i storslag i det siste og i dag er heller ikke noe unntak. Han vinner dagens runde på -8. Ronny har også vært i veldig god form i det siste, og går en solid runde på -6. Kristoffer Amundsen tok turen fra Sandefjord sammen med Thomas Kjær, og førstnevnte tar dagens siste pallplass på -3. Ole Einar er den siste som går under par på -2.
Ellers var det faktisk hele 4 som gikk på par. Hadde vi brukt det gamle systemet, så hadde det vært veldig kjedelig for Henrik som gikk +1 og hadde falt 4 plasser på bare ett kast.

Kuriosa:
– Alle hull blir birdet i dag, og jeg kan faktisk ikke huske sist det skjedde. Det har i hvert fall ikke skjedd etter at vi endret hull 2, så historisk er det uansett sånn sett.
– For en gangs skyld er ikke hull 8 dagens enkleste, men det er faktisk hull 7. 6 birdier og 8 par (ikke medregnet Tor-Erik som DNF-et), så får vi et snitt på 2,57.
– Hull 8 er ikke langt bak med bare én bogey i stedet for par. Ellers var det samme birdie og par-frekvens her.
– Hull 9 og 13 er dagens to vanskeligste hull, begge med et snitt på 4,57.
– Ronny går bogeyfritt, og Peter har bare én bogey som også kom på dagens vanskeligste hull; hull 13.
– Peter og Ole Einar har flest birdier for dagen med 9 hver. Ole Einar har den lengste birdierekken med 6 på rad, mens Peter har 5 på rad.

CTP var i dag på hull 7 (kanskje derfor det ble så mange birdier?), og denne tok Jørn med et utradisjonelt backhandkast siden en vond hofte gjør forehand vanskelig. 90 kroner, samme som forrige uke, ble det på det. Men penger i lomma er penger i lomma, som dem sier. Gode greier der, altså.

Om ikke sammenlagten var satt forrige uke, så er den i hvert fall det nå. I hvert fall for de fleste topp 10-plassene. Peter leder nå med 43 poeng ned til Ole Einar, og nå er det ikke bare i teorien lenger, Peter blir ukesgolfmester 2016 også! Selv om Ole Einar skulle ace alle hullene, inkludert par 4-hullene, så er maks poeng han kan oppnå 82 poeng, og selv om Peter ikke møter opp, så har han en runde på 44 som vil bli tellende, og da vil Ole Einar bare ta innpå med 38 poeng. Så det er ikke bare vanskelig, men det er rett og slett ikke mulig lenger. Vi får ta en skikkelig hurra-meg-rundt og gratulere deg på KM-festen. Som seg hør og bør!
Ronny har virkelig spilt bra de siste gangene, og ser ut til å sikre seg 3.plassen. Det er kun et veldig, veldig marginalt håp om å nå opp til 2.plassen, men det er 12 poeng på bare én runde, så det blir nok vanskelig. Jørn ser også ut til å ta 4.plassen. Det er 15 poeng opp til Ronny og 22 poeng ned Marius, så noe annet enn 4.plass virker høyst usannsynlig.
Den eneste plassen det fortsatt kjempes om er 6.plassen. Med Tor-Eriks DNF i dag, så er Groa bare to poeng bak med én runde igjen. Groa har nok veldig lyst på 6.plassen om han har hatt eierskap over mesteparten av sesongen, og kommer nok til å gjøre alt for å sikre seg den! Kanskje til og med litt fusk. Hvem vet når det gjelder Groa.
Jørgen ser også ut til å ta 8.plassen, og Eivind i lik situasjon på sin 9.plass, mens Kasper også ser ut til å ta den siste topp 10-plassen. Det eneste som kan spolere festen for Kasper, er om Sagvolden møter opp og går en runde på -9 eller bedre.

Siste ondagsgolf neste onsdag, som sagt, så da er det bare å møte opp om du vil få med deg den siste duften av frisbeesesong før vi gir oss for året! Men før den tid, så vil det være årets siste KystTour i Skien, førstkommende søndag klokka 9. Registrering fra 9:00 – 9:40, med oppstart klokka 10:00. Dette er en turnering som passer alle nivåer, så om du har lyst til å spille en turnering, så er det ingen grunn til å ikke møte opp! 150 kroner koster det, og her skal også sammenlagtvinnere kåres.

Klokka 17 også neste uke. Må nesten bare det. Kan fort bli ekstra mørkt, men da får vi heller bare prøve å gå ekstra fort.

Inntil da, hei så lenge osv.!

Resultater