Onsdagsgolf 28. september

Onsdagsgolf 28. september

Og da var det nok en onsdag og nok en golf har blitt spilt. Den siste septemberkvelden for året også, og nå begynner det for alvor å nærme seg høst her på sør-vest-landet.

15 møtte opp i dag i veldig god temperatur, men litt lunefull vind. Jeg er ikke helt sikker på om “lunefull” er riktig ord å bruke her, men jeg holder meg til det. Sikkert ingen som reagerte på det før jeg nevnte det heller.

Han er jo fortsatt bare barnet, men Peter er virkelig i storslag om dagen, og vinner i dag med sin runde på -8. Ronny spiller også bra og tar dagens 2.plass på -6. Jørn ikke langt bak og tar dagens siste pallplass med sin -5-runde. Lars har vært litt ute av det i det siste, men det er godt å se at han har kommet litt på sporet igjen og er sistemann under par for dagen med sin runde på -2.

Kuriositeter:
– Peter har gått -30 på de tre siste onsdagsgolfene (fritt tatt etter observasjon fra Ole Einar).
– Hull 9 er det eneste hullet som ikke blir birdet i dag, og er til gjengjeld også dagens vanskeligste med sitt snitt på 5.07.
– Hull 8 er nok en gang dagens letteste med et snitt på 2.87. Bare 5 birdier, men også bare tre bogeyer og resten par.
– Det er lett å se hvor det blåser fra når det bare er én birdie på hull 5 og to birdier på hull 4.
– Topp 3 har alle birdier på hull 2, 8, 13 og 14.
– Det var hele 5 birdier på hull 13 i dag.
– Hull 2 er det som skiller mest fra topp til bunn. På topp 6 er det 5 birdier og ett par, mens i de nederste 5 er det to dobbelbogeyer, 2 enkelbogeyer og ett par.
– Jeg skulle skrive “Jørgen” på resultatene, men skrev i stedet “Jørngen”.
– Sabla mye kuriositeter i dag!

CTP var på hull 6 i dag og denne tok Larson ganske lekent og håvet inn 90 kroner. Strålings!

Sammenlagten begynner å bli ganske satt nå med bare to runder igjen hvor vi også stryker enda en siste gang før vi gir oss.
Peter leder med 37 poeng på Ole Einar nå, og det vil tilsi at Ole Einar må gå enten én helt sinnsyk runde eller to også ganske sinnssyke runder samtidig som at Peter ikke går bedre enn par om han skal ha en sjanse. Men den gode nyheten er at det er 16 poeng ned til Ronny på 3., så det skal holde ganske hardt for Ronny å ta igjen 2.plassen også. Jørn hadde et håp om 3.plassen, men etter Ronnys storspill de siste tre rundene, så ser det fort ut som om det blir en 4.plass. Ikke umuligå hente inn 9 poeng, men det skal nok holde hardt på bare to runder igjen å spille.
Marius holder fortsatt på 5.plassen, mens Tor-Erik fort kan snike forbi om han spiller godt de to siste rundene. Groa vil nok fortsatt kjempe om 6.plassen som han har hatt 95% av sesongen, men 8 poeng kan fort være litt for mye på litt for kort tid. Jørgen ser ut til å holde stø kurs mot en 8.plass, og Eivind ser også ut til å være fornøyd med en 9.plass. Kasper ser etter all sannsynlighet ut til å bli sistemann som tar en topp 10-plasseringen for 2016.

Som sagt, så er det nå bare to onsdagsgolfer igjen for året, og vi prøver oss klokka 17 på disse også, selv om det nå begynner å bli ganske mørkt allerede litt over syv.

Ta med penger om du vil, men ta med disker og godt humør, så er nok sjansen ganske stor for at du kommer til å ha det trivelig om du møter opp neste onsdag!

Vi snakkes på! Hei så lenge! Heiiii!

Resultater