Onsdagsgolf 21. september

Onsdagsgolf 21. september

Ja, ja, så var nok en onsdag over oss og nok en golf skal spilles.

Mulig noen ble litt redd av det litt lunefulle været, men det var bare 9 som møtte opp i dag.

Det var noen heite runder på gang i dag, men aller, aller heitest var Peter med sin runde på -12(!). Som også vel er ny offisiell banerekord.
Et stykke bak, men også med en meget solid runde er Ronny på -5. Ole Einar holder også koken og tar dagens siste pallplass på -4.

Kuriosa:
– Både Peter og Ronny går bogeyfritt.
– Peter hadde en rekke med 9 birdier på rad fra hull 14 til og med hull 4. På strekningen 11 til og med 4 hadde han 11 birdier og ett par.
– Hull 10 og 13 er de eneste hullene ingen klarer birdie på i dag.
– Hull 8 er nok en gang dagens letteste hull med hele 6 birdier og 3 par som gir et snitt på 2.33.
– Hull 9 er dagens vanskeligste med et snitt på 5.33.
– Peter har gått -10 og -12 på de to siste onsdagsgolfene.

CTP var i dag på hull 5 og denne tok Thomas Kjær etter å ha reist langt og lenger enn langt helt i fra Sandefjord, så da satser vi på at det var verdt turen. Det ble dessverre smålusne 40 kroner av det, for alle disse eldre spillerne synes ikke gambling og hasardspill er noe særlig, så de putter heller pengene tilbake i portemoneet sitt og sparer dem til en regnfull dag, eller kanskje til kamferdrops hos Sigurdsen Kolonial nede på hjørnet der de vokste opp.

Anyway… det er bare tre runder igjen av årets onsdagsgolf nå, og det skjer faktisk litt ting på sammenlagten enda det er så sent i sesongen.
Peter ser ut til å ha full kontroll på 1.plassen og det er nå 31 poeng ned til Ole Einar på 2.plass. Det skal nok holde meget, meget hardt for Ole Einar å bli noe bedre enn nummer 2 nå.
Men til gjengjeld, så er det 24 poeng ned til Ronny, som overtar 3.plassen. Jørn er bare 6 poeng bak Ronny, så her er det alt å kjempe om. Marius er fortsatt på 5.plass og et godt stykke bak pallen. Men så! Groa holder ikke lenger 6.plassen! Denne er det Tor-Erik som overtar og ligger nå 6 poeng foran Groa som detter ned til en 7.plass. Jørgen holder stand på 8.plassen og Eivind om 9.plassen og Kasper hopper inn på en 10.plass etter at Sagvolden faller ut av topp 10 med to runder på 0 tellende.

Onsdagsgolfen fortsetter som sagt i tre uker til før den endelige avgjørelsen om klubbmester og pokaler skal deles ut 15. oktober.
Tidspunktet er som alltid 17:00 med oppmøte litt før ved hull 1.

Om noen har lyst til å være med på litt moroa allerede nå til fredag, så kjører vi en liten nattgolf nå til fredag. Vi starter klokka 20:30 og har fortsatt noen lysdioder til overs om noen ikke har selv. Vi kommer til å kjøpe inn glowsticks og merke opp utkast og kurver, så her er det bare å slenge seg på om man har lyst! Det koster 50 kroner for å være med, men da får man en lysdiode til å feste på disken sin også. Det er egentlig et tapsprosjekt, men man jo betale for moroa, som de sier!

Jepp, jepp, da har jeg sagt mitt, så satser jeg på at vi sees enten til fredag eller neste uke!

Hei så lenge! Hei, hei!

Resultater