Onsdagsgolf 7. september

Onsdagsgolf 7. september

Hei igjen, ja!

Godværet har tydeligvis tenkt å holde seg og i dag var intet unntak. Egentlig litt overdrevent godt vær til å være mot midten av september.

Kun 12 møtte opp i dag, men det var likefullt god stemning og mye god kasting.

Best i dag var Ole Einar med en heit runde på -8. Peter trøblet litt på hull 3 og dro på seg en 8-er der; likevel endte han på -5 og tar dagens 2.plass. Jørn hadde god flyt i starten, men så ble det veldig mye stang ut på hull 13; likevel holdt det til en 3.plass på -3.

Så, før vi kjører noen kuriosa, så tar vi dagens sak: Som dere sikkert skjønte av bildet, så var det en ace i dag, og denne var det ingen ringere enn Henrik Skjønstad som tok! Hull 12 var hullet og det går rykter om at det var en Mako3. Det som også er litt spesielt er at Eivind hadde kjetting-ut bare noen få kast før på det samme hullet. Aldri har vi hatt to ace på samme onsdagsgolf før, men dette må være det nærmeste vi noen gang har kommet!

Potten er på 1042 kroner etter i dag, så det gir da… *taste på kalkulator* 781,5 kroner. Siden vi er såpass spandable, så skal vi runde opp til nærmeste krone og gi hele 782 kroner på det. Jeg tar kontakt, så får vi ordna noe, Henrik. Gratulerer så mye!

Så kan vi godt ta noen kuriosa:
– Ole Einar har flest birdies for dagen med hele 10. Peter er ikke langt bak med sine 9.
– Topp 3 for dagen er også topp 3 på sammenlagten.
– Hull 10 og 16 er de eneste hullene hvor ingen klarer birdie.
– Dagens vanskeligste hull er hull 9 med et snitt på hele 5. Det var kun 1 birdie her i dag.
– Hull 8 er nok en gang dagens letteste hull med et snitt på 2.33 og hele 7 birdier og bare én bogey.
– Hull 3 har også 7 birdier, men har til gjengjeld også en 7-er og en 8-er.

Hull 2 måtte som nevnt tidligere bli flyttet, så i den anledning så skal dere få litt statistikk på hvordan det gikk der i dag:
– 3 birdier
– 3 par
– 4 enkelbogeyer
– 2 dobbelbogeyer

Dette gir et snitt på 3.42. Som faktisk er ganske likt det gamle hull 2. Banen har tydeligvis ikke blitt så mye lettere til tross for ny teeplassering, men jeg mistenker at snittet kommer til å gå litt ned jo lenger det får stå. Hullet har blitt drastisk redusert i lengde, men det er fortsatt en trang linje til kurv.

CTP tok vi i dag på nye hull 2 og denne tok Peter og stakk av med 80 kroner. Det setter nok nærmeste kolonial pris på. Strålende saker.

Kjapt sammendrag av sammenlagten:
Peter leder fortsatt, men Ole Einar tar innpå 3 poeng i dag. Jørn fortsatt på 3., men stikker av med 7 poeng på Ronny i dag. Marius fortsatt på 5. og det begynner å bli langt opp til en pallplass for ham nå. Groa tviholder på 6.plassen sin og ser ikke ut til å ville gi slipp på den. Jørgen opp til en 7.plass, og Eivind opp på en 8.plass. Tor-Erik har fortsatt en 0-poenger tellende og ligger bare ett poeng bak Eivind på en 9.plass. Ola har nå også en 0-poenger tellende og faller ned til en 10.plass. Kasper er bare 4 poeng bak Ola.

Golf blir det fort også neste uke, men da kommer ikke jeg til å være her. Skal på en liten dannelsesreise til Balearene, så ikke tenk på meg.

17 er tidspunktet og hull 1 er stedet.

Da har jeg sagt mitt og enda litt til, så da sier jeg god kveld for denne gang!

Resultater