Onsdagsgolf 31. august

Onsdagsgolf 31. august

Nok en uke med nye muligheter!

Litt utrygt vær, men regnet holdt heldigvis unna. Likevel var det overskyet og en del vind i dag.

Det var i grunn mange av de kjente fjesene i dag, men rekordlavt oppmøte, dessverre, med bare 9. Egentlig 8, men Kasper hadde glemt at vi skulle begynne klokka 17 i dag og ikke klokka 18 og fikk så vidt slengt seg med.

Sikkert som forventet, så blir det ikke de helt heite rundene med så få og litt vanskelige forhold. Likevel, Ole Einar vinner dagens golf med sin runde på -4. Ronny er som kjent best i litt vanskeligere forhold og tar dagens 2.plass på -3. Så et ganske stort byks ned til dagens 3.plass som er Jørn på +3.

Kuriosa:
– Hull 2 er det eneste hullet som ikke blir birdet for dagen.
– Det var faktisk bare ett par på hull 3 i dag. Ellers var det bare to birdier og mange over par.
– Ole Einar har flest birdier for dagen med sin 8.
– Snittet på hull 6 for topp 3 er 5.33. Mye takket være Jørns 9-er.
– Dagens vanskeligste hull er hull 3 og 9; begge med snitt på 5.11.
– Dagens letteste hull er ikke uventet hull 8 med 4 birdier, 3 par og 2 bogeyer.

CTP var i dag på hull 4, og denne snek Kasper til seg og tok dagens pott på 60 kroner. Kanskje ikke stort, men det er likevel kroner tjent. Knallers.

Sammenlagten er nogenlunde uendret bortsett fra at Eivind går forbi Tor-Erik og tar over 9.plassen. Ellers har Ole Einar tatt innpå Peter med 2 poeng, men ligger fortsatt 18 poeng bak med bare 6 runder igjen. Jørn innehar fortsatt 3.plassen, men Ronny sniker bare ett poeng bak. Og Groa er så klart fortsatt på 6.plass.

Tidspunktet framover blir klokka 17 for de resterende golfene, så vi satser på at det skal holde. Kanskje litt tidlig for noen, men alternativet blir eventuelt å avslutte sesongen tidligere, og de fleste vil nok bare holde sesongen i gang så lenge det er bart på bakken og ikke for mørkt.

Så husk altså klokka 17!

Og da er det vel fort kvelden, tenker jeg. Vi snakkes neste uke!

Hei så lenge! Hei, hei, heiiii!

Resultater