Onsdagsgolf 24. august

Onsdagsgolf 24. august

Noen ganger møtes vi i parken for å kaste frisbee. I dag var en av de gangene.

Været var grått og trist, men det stoppet likevel ikke 14 ivrige lokale helter fra å ta turen i dag.

Og apropos lokale helter; både Jossi og Selander tok turen innom i dag. Kanskje er dette det store comebacket til legenden Stian “Syl” Selander?

Så må vi nesten snakke litt om dagens store sjokknyhet. Mannen som inntil nylig aldri har gått en eneste runde minus, smalt for alvor til i dag! Vi snakker så klart om Eivind “Løbbis” Løberg, og han lå faktisk på minus 10 etter 16 spilt hull! Han endte likevel til slutt opp på -7, men det er ny personlig rekord med 5 kast fra to uker siden. Han vant dagens golf, men det bare ett kast foran Marius som endte på -6. Mye takket være god putting, gikk det rykter om. Selander var alltid å regne med i toppen før, og det er godt å se at formen forsatt er der. Han tar dagens 3.plass med sin runde på -5.

Kuriosa:
– Kanskje ikke noe sjokk, men Eivind har flest birdies for dagen med sin 10.
– Marius er likevel ikke langt bak med sin 9.
– Hadde man slått sammen det beste for Marius og Eivind hadde de gått -15.
– Hull 10 er det eneste hullet som går birdiefritt i dag, men det er likevel et ganske lavt snitt med 11 par og bare 3 enkelbogeyer.
– Dagens vanskeligste hull er hull 6 med et snitt på 3,57. Men det er tross alt et ganske lavt snitt til å være dagens vanskeligste, så det vitner om mye god kasting i dag.
– Dagens enkleste hull er hull 8 (ikke uventet nok) med hele 9 birdier og 5 birdier, og ingen over par. Snittet ligger faktisk da helt nede på 2,36 for dette hullet.
– Det er ingen som har lagt merke til at det har stått “Sammenlagt 2015” på regnearket i hele år.

CTP var i dag på hull 1, og denne parkerte Peter og tok dagens pott på 90 kroner. Penger er penger, som de sier. Vi gratulerer så mye. Flottings!

Sammenlagten er mer eller mindre uendret fra forrige uke når det gjelder topp 10, det eneste unntaket er at Marius hopper ett poeng foran Ronny og tar over 4.plassen med sin sterke runde i dag. Eivind snuser nå også på 9.plassen, men det skal sies at Tor-Erik har en 0-poenger tellende, så bare han møter opp neste uke når vi stryker, så skulle nok det gå greit å holde den og kanskje til og med avansere litt oppover på sammenlagten.

Men det spørs om Sauen Shaun går med på det, for her kommer det en viktig melding!

Neste uke begynner vi klokka 17! Det var temmelig mørkt da siste gruppe kom inn i dag, og det blir ikke akkurat noe lysere med det første heller.

Derfor, husk, husk! Starter klokka 17 neste uke!

Ellers, ønsker jeg dere en fortreffelig kveld videre (eller morgen om dere leser dette neste dag)!

Hei så lenge! Heiiii!

Resultater