Onsdagsgolf 10. august (med resultater fra 3. august)

Onsdagsgolf 10. august (med resultater fra 3. august)

Hei igjen! Lenge sida!

Forrige uke var det nok mange som ville prøve banen før NC og det var 24 stykker på golfen. Denne uka var det ikke akkurat det samme kjøret, og det møtte bare opp 10 fattige golfere i dag. Ny rekord for året, og ikke av den gode typen. Og om det ikke var nok med at vi bare var 10, så var 3 av dem fra en annen klubb – nærmere bestemt Sandefjord. Og om ikke DET var nok, så var det en helt fersk også (hei til deg, forresten, Fredrik!), så bare 6 faste medlemmer fra klubben møtte opp i dag! Ganske sjokkerende. Mulig folk prøver å dra utenlands for å nyte det siste av sommerferien, eller så er det sjokket av at ferien er over som har innhentet folk.

Uansett, Peter møtte opp i dag, og når han gjør det, så vinner han som regel. I dag var intet unntak. Han vinner med en god runde på -6.
Kristoffer Amundsen tok turen fra Sandefjord i dag og deler dagens 2.plass sammen med Eivind på -2. Eivind forøvrig, som kun møtte opp med 2 disker i hånda og ikke stort mer, går sin første runde på 6 år under par i Skien! Så gratulerer med det!

Kuriositetos:
– Kun hull 2 og 5 går uten å bli birdet i dag.
– Det er 5 hull som bare én klarte birdie på.
– Hull 8 har 5 birdier og 5 par, og er dagens enkleste med et snitt på 2,5.
– Hull 9 er dagens vanskeligste med et snitt på 5,4.

CTP var i dag på hull 15 og denne tok Mats Brog ganske greit og innkasserte 80 kroner på det. Som betyr at 8 av 10 ble med på CTP-en i dag, så det er faktisk ganske bra betalt. Gratulerer til deg! Knallings. Kristoffer fikk også 50 kroner til fra forrige ukes CTP. Jan-Henning har antageligvis regnet feil, og det er jo ikke noe sjokk, for nå er han godt over 40 og hjernen er ikke så ung som den en gang var. Snart gamlehjem, så da slipper du å tenke så mye på matte.

På sammenlagten skjer det nok en gang litt ting, og det skal jeg oppsummere ganske kjapt for dere her nå:
Peter leder fortsatt og har en luke på 17 poeng ned til Ole Einar. Jørn og Ronny deler nå 3.plassen, og er hele 22 poeng bak Ole Einar på 2.plass.
Marius holder 5.plassen, Groa i kjent stil på 6. og Ola opp på en 7.plass. Jørgen hopper opp til en 8.plass og Tor-Erik faller til en 9.plass med en runde på 0 poeng tellende, og med en god runde i dag, så hopper Eivind inn og tar den siste topp 10-plasseringen, men det er bare 5 poeng ned til Kasper.

Golf kjører vi også neste uke, og da er vel kanskje folk ferdige med ferie og klare for litt action i hverdagen igjen får vi håpe!

Tida er som vanlig; oppstart 18:00 med oppmøte noen minutter før for litt inndeling av grupper osv.

Vel møtt skal dere være og greier!

Hei så lenge! Heiiiii!

Resultater