Onsdagsgolf 27. juli

Onsdagsgolf 27. juli

Hei igjen, ja! Ny uke og nye muligheter!

18 visste å benytte seg av en onsdagskveld i Skien Fritidspark i dag, og selv om forholdene til tider var litt utfordrende, så ble det likevel en del bra spilling.

Best av dem i dag, er en ung gammel kjenning; nemlig Peter Lunde. Han går best i dag på -5. Deretter blir det en delt 2.plass mellom Ole Einar og Kenneth Larsen på -3. Jeg har lyst til å si at Kenneth er fra Kristiansand, men tør ikke si det helt sikkert. Har i hvert fall sett navnet hans høyt på listene i norgescupsammenheng. Du får rette meg om det er feil, men jeg er ganske sikker på at det er et sted på Sørlandet.

Les kuriosa:
– Peter har flest birdier for dagen med 8.
– Marius med nest flest med sine 7.
– Kun hull 16 gikk birdiefritt i dag.
– Vinden er en stor faktor på de første hullene og det ser man på snittet på hull 2. Kun Peter klart birdie her, ellers var snittet på ganske høye 3,61 for alle 18.
– Vannhullet som normalt er et av de hullene det er flest birdier på ble bare birdet én gang, og den var det Eivind som tok.
– Hull 8 var det klart mest overkommelige hullet for dagen, og det var hele 9 birdier her i dag, altså halvparten hadde birdie her. De resterende 9 hadde alle par.

CTP var i dag på hull 11, og denne klarte Ola å snappe fra Kasper, som lå bare 2 meter fra kurv. 150 kroner ble det på det. Knallers. Vi gratulerer så mye!

27. april, nøyaktig 3 måneder siden på dagen, acet Kristoffer Amundsen hull 4. I dag ble dette hullet acet nok en gang, også med Kristoffer i gruppa, men ikke av Kristoffer. Den var det faktisk skribenten som tok, til alles store overraskelse, for jeg tror faktisk den siste acen kom under Bergen Open i 2013. Aldri noen tvil om acen i hvert fall. Ren luftlinje hele veien bort til kurv og rett i! Acepotten før i dag var på 1737, og med dagens ekstra pott på 150 kroner blir det 1887 kroner, og 75% av det blir 1415,25 kroner. Det er ikke så farlig med de 25 ørene, kjenner jeg, så vi runder ned til nærmeste hele tall og sitter igjen med 1415 kroner. Det ble en ganske god pott, og det kommer godt med nå i disse ferietider. Gratulerer til meg, altså.

På sammenlagten skjer det litt ting, men ikke så mye. Peter fester grepet enda litt mer om 1.plassen og leder nå med 13 poeng på Ole Einar. Jørn hopper opp til 3.plassen, men det er ganske langt opp til Ole Einar, og ikke så langt ned til hverken Ronny eller Marius. Groa fortsatt på 6., som han har ligget omtrent i hele år. Ola hopper opp til 7.plass, Jørgen opp til 8., Tor-Erik faller ned til 9. og Kasper innehar den siste topp 10-plassen. Både Tor-Erik og Lars har nå et fravær som tellende, og det gir store utslag for plasseringen. Lars faller helt ned til en 12.plass etter å ha ligget godt inne på topp 10 forrige uke.

Men, fortvil ikke, det kommer en mulighet også neste uke. Birdier skal hentes og bogeyer skal unngås. Oppmøte er som normalt litt før 18, med oppstart så nærme klokka 18 som mulig.

Acepotten lever fortsatt og er nå på 472 kroner, så det er fortsatt all grunn til å være med her. Neste uke er ikke jeg her, så da kan jo kanskje noen andre ace et annet hull enn hull 4.

Den som lever får se! Det satser vi på at vi gjør i hvert fall, så snakkes vi da!

Hei så lenge! Hei, hei!

Resultater