Onsdagsgolf 20. juli

Onsdagsgolf 20. juli

På’an igjen!

Veldig gode forhold i parken i dag, men til tross var det bare 15 som møtte opp til dagens golf. Sikkert en del som er på ferie nå, så vi har forståelse for litt lavere oppmøte nå midt i fellesferien, som det så fint heter.

Skribenten var litt uheldig med plasseringen på ferga og litt trafikkork i Larvik som gjorde at han kom litt sent til golfstarten. Det var likevel en gruppe med herlige mennesker som sa de kunne vente på ham noen minutter så han kunne være med. Setter veldig pris på det, og litt friheter må man jo kunne ta seg som onsdagsgolfansvarlig. Driver jo ikke med det her for gøy! Hadde tatt seg ut!

Når Peter er borte danser Ole Einar på bordet, heter ordtaket, og det er veldig passende i dag. Ole Einar er stabil og vinner i dag med sin runde på -2. Larson har begynt å gjøre et lite comeback, og deler i dag 2.plassen med den ikke så ukjente fremmeden Kristoffer Amundsen på -1.

Kuriositeter:
– Ingen klarer birdie på hverken hull 2, 15 eller 16, men det er til gjengjeld 5 hull hvor bare én klarte birdie.
– Hull 6 er vanligvis et vanskelig hull, men i dag var snittet på hele 3,8 på alle 15. Eivind var den eneste som klarte birdie her i dag.
– Ole Einar er dagens birdievinner med sine 6.
– Kolli, som gikk +7 til slutt hadde nest flest med 5, sammen med Kristoffer Amundsen.
– Hull 11 er det hullet med flest birdier for dagen, og hele 9 av 15 tok birdie her. De andre 6 tok par, så da blir det et snitt på bare 2,4 for alle 15.
– Jørgen drivet med putter på nesten alle hull og går likevel bare ett kast dårligere enn han har gjort på alle onsdagsgolfer i hele år.

CTP var i dag på hull 8, og denne var det Mats som stakk av med (eller Mat som det sto på lappen, men mesterdetektiven som jeg er, så knakk jeg koden), og tjente med det 120 feite norske kroner! Vi bøyer oss i hatten! Supre saker!

Så var det vår kjære sammenlagtliste, og der er det bare noen få endringer. Det er fortsatt 11 poeng som skiller mellom Peter og Ole Einar, men Ole har litt høyere poengsummer på sine strøkne runder dersom Peter skulle utebli i et par uker. Ronny holder fortsatt 3.plassen, men Jørn er bare 4 poeng bak. Marius fortsatt på 5., 6 poeng bak der igjen. Og jeg vet ikke hvordan han har klart å holde den så lenge, men Groa har fortsatt 6.plassen, men det begynner å tette seg til bakover nå. Tor-Erik fortsatt på 7.plass, bare 3 poeng bak Groa. Sagis på 8.plass, og Lars hopper inn på en 9.plass. Jørgen holder den siste topp 10-plasseringen, med ganske god margin ned til Kasper på 11.plass.

Gøy er gøy og det synes vi også. Såpass gøy at vi kjører på også neste uke. Starter klokka 18, med oppmøte helst noen minutter før for å dele inn grupper osv. osv.

Ace-potten vokser stadig etter at Kristoffer Amundsen tok den for noen uker siden, og man kan nå kjøpe seg en litt ordentlig middag for 2, en halv frisbeekurv eller 1/10000 av et hus med stakittgjerde og hage.

Dere er flinke til å skrive navn for tida, men innimellom dukker det opp noen jeg ikke helt vet hvem er. Det sto bare “Tom” på scorekortet, og i kloke ord av Oslolosen, så hadde jeg satt FRØKTELIG pris på om dere hadde kunnet skrevet hele navnet om dere ikke er av de faste. Jeg tror du heter Tom Trondsen, men jeg tør ikke skrive det i tilfelle du skulle blitt tatt for identitetstyveri.

Da var det kvelden. Hei så lenge! Heiiii!

Resultater