Onsdagsgolf 13. juli

Onsdagsgolf 13. juli

Onsdag go!

Det var et voldsomt regnvær over og rundt Skien i timene før golfen, men det roet seg plutselig veldig ned etter stormen hadde lagt seg. Vått var det, men det ble opphold og helt vindstille.

15 ble vi i dag, og det er ikke verst med tanke på forholdene som var tidligere i dag.
Ingar Ballo har for øyeblikket stasjonert seg i parkområdet og tok da selvfølgelig turen innom golfen i dag. Aksel Høst tok også turen fra Vestfold til Skien i dag. Ellers var det de samme kjente, hyggelige fjesene.

Ole Einar er i form om dagen, og selv etter å ha kjempet hardt mot Fredrik Runsjø om seieren på søndagens Circuit Challenge, så var det ikke helt slutt på kruttet. Ole Einar og Tor-Erik deler seieren i dag med runder på -4. Ronny har også fått opp koken, og vi husker fra 2013 at Ronny trives absolutt best i regn og vått vær. Han tar i dag tredjeplassen på -3.

Kuriositeter:
– Selv om Tor-Erik og Ole Einar begge går på -4, så går de bare 8 hull likt og 10 hull ulikt.
– Ingen klarer birdie på hull 13 eller 16.
– Kun én birdie på hull 5, og den kom fra Jørgen med en putt på minst 15 meter.
– Ole Einar, Ronny og Ola med flest birdier for dagen med 7 hver.

Bonus-kuriositet:
Dette var første ukesgolf med det nye utkastet på hull 10, og i dag så vi 3 birdier, 8 par og 4 bogeyer og et snitt på 3,07 på 15 spillere.
Forrige uke spilte vi fra det gamle og da så vi 0 birdier, 14 par og 6 bogeyer og et snitt på 3,3 på 20 spillere.
Så hullet har blitt litt lettere, og det var også forventet. Men, fortsatt en vanskelig birdie. Tor-Erik fant en veldig lokal rute til sin birdie i dag, og Ingar satte en putt på over 10 meter. Vi vil nok få et litt mer realistisk inntrykk av vanskelighetsgraden etter noen uker.

CTP var i dag på hull 7, og denne tok Ingar ganske greit og tjente med det 100 kroner som går rett til bensinpenger. Strålende greier!

Peter leder fortsatt sammenlagten, men Ole Einar begynner å snike innpå og ligger nå bare 11 poeng bak. Ronny virker å ha mest lyst på 3.plassen og leder nå med 5 poeng på Jørn. Marius har bare vært her én av de fire siste gangene og begynner å falle litt i fra i kampen om 3.plassen, men er i aller høyeste grad fortsatt en god konkurrent. Groa har satt på bremsen litt og har hatt to litt svake runder på rad og faller litt bakpå. Men, han holder enn så lenge an 6.plassen. Tor-Erik vil tydeligvis oppover og ligger nå bare tre poeng bak Groa. Ola vil også opp og frem, men det er fortsatt et lite stykke opp til Tor-Erik, men absolutt ikke utenfor rekkevidde. Jørgen krabber opp på en 9.plass og Kasper holder den siste topp 10-plasseringen, men bare ett poeng foran Eivind.

Ukesgolf skal vi fort ha hele sommeren. Det kommer som sagt an på om vi har folk til det, og det har vi som regel alltid, så det burde ikke være noe problem.
Vi starter klokka 18, men fint om dere er 10-15 miniutter før så vi vet hvor mange vi blir. Litt lettere sånn.

Men ja, det var alt for denne ukens frisbeegreier.

Vi snakkes ved! Hei, hei!

Resultater