Sesongstart

 

 

Nå nærmer det seg sesongstart i Skien. I og med at det fortsatt er en del snø på banen så blir det sannsynlig oppstart onsdag 24 april eller onsdag 1 mai.

Har du ikke betalt medlemskap innen dagen før starten kommer du ikke på sammenlagt listen. Det er veldig mange spillere i Skien som kan kjempe i toppen så ikke glem å melde deg inn i klubben. Viktige poeng å hente fra første runde:)

Ellers så håper vi på mange nye og gamle fjes når sesongen starter. Vi i styret tror og håper dette skal bli en fin sesong for Skien frisbeeklubb som klubb!

Jo flere medlemmer jo mer kan vi tilby. Så nøl ikke med å spre ordet til venner og kjente som er interessert. Det koster som mange vet kun 200,- for nye medlemmer og da får de en disk som gave. 300,- koster det for tidligere medlemmer.

 

sfk1-2.jpg