Onsdagsgolf 6. juli

Onsdagsgolf 6. juli

Første julidag, og av det jeg kan skjønne, så var det gode forhold i dag! Jeg var ikke der, men jeg var ikke så langt unna, så regner ikke med at det var så voldsomt annerledes forhold bare noen få kilometer unna.

20 stk. møtte opp i dag, og det er mer mot normalen. Det har vært litt labre oppmøtetall i år, men 20 er ikke så verst. Spesielt nå på sommeren, men det går nok litt begge veier med at noen er bortreist samtidig som andre kommer tilbake til Skien for sommeren.

Ingen kunne hamle opp med master Ronny i dag, og han vinner med en solid runde på -5. Johnsen tar også turen tilbake til gamle strøk og tar dagens 2.plass med sin runde på -4. Jonas lever videre på juniorseieren fra Trondheim og tar dagens 3.plass på -3.

Kuriosaer:
– Det er bare én som fikk mer enn par på hull 1 i dag. Ellers var det 6 birdier og 13 par.
– Ingen klarer birdien på hull 10, og blir dermed dagens eneste hull som går uten birdie. Det er likevel ingen som får mer enn bogey.
– Andre og Peter har fleste birdier i dag med 8 hver.
– Alle i topp tre har den samme birdierekka fra hull 6 til hull 8. Både Ronny og Andre klarer birdie på hull 9 mens Jonas får bogey.

CTP var i dag på hull 6 og denne går det rykter om at Andre tok, og skal dermed ha 100 kroner på det. Det skal vi få ordna om du ikke allerede har fått dem. Supis!

På sammenlagten er det noen få endringer, og det er spesielt den evige kampen om 3.plassen hvor det skjer endringer. Peter leder fortsatt ganske klart på Ole Einar, men det er fortsatt håp om å gjøre et lite rykk for å ta fra Peter tronen. Ronny hopper fra en 5.plass og har nå 3.plassen bare 4 poeng foran Jørn. Marius ligger også og sniker og er bare ett poeng bak Jørn på 5.plass. Groa liker seg tydeligvis på 6.plass, og holder fortsatt den. Tor-Erik har også blitt glad i sin 7.plass og synes det er greit å henge rundt der. Lars og Ola hopper inn på topp 10 og deler nå 8.plassen. Den siste topp-plasseringen er det Jørgen som har, men han er bare 4 poeng bak Lars og Ola.

Sommerpause finnes ikke i Skien og vi satser på å ta en golf også neste uke! Som vanlig, så starter vi klokka 18 med oppmøte 10-15 minutter før. Dere kjenner greia nå. Så da satser vi på at vi er dere også neste gang!

Hei så lenge, ja! Hei, hei!

Resultater