Onsdagsgolf 29. juni

Onsdagsgolf 29. juni

Ja, ja, så måtte det jo til slutt komme. Første regn på en onsdagsgolf for året, men jeg tror vi likevel ikke skal klage for mye, for det tok faktisk 13 uker før vi fikk en ordentlig regnskur.

Forholdene var tøffe i dag; det blåste en del i starten, så kom regnet, så var alle våte, kalde og lei. Godt med mygg var det også! Bare elendigheta, men godt selskap i det minste, da.

14 møtte opp i dag, og minst 10 angret på at de stolte på meteorologene og tok ikke med paraply. Det går rykter om at det kommer et heidundrende lavtrykk fra Island nedover til Sør-Norge, men det er vel sikkert fordi det ikke er noen islendinger igjen til å holde været under kontroll. 99% av dem er vel nede i Frankrike om dagen. Én av dem var i hvert fall her i Skien i dag, da. Vi så også et nytt fjes i dag i form av Stian Knutsen, og det er godt å se. Forhåpentligvis blir det noen turer til i løpet av sommeren.

Det er noen fra Skien som er tar turen til Trondheim og NC der i helgen, og én av dem er Peter. Og når Peter er borte, danser musene på bordet som ordtaket heter.
Og danset gjorde de.

Ole Einar går best i miserable forhold i dag på -2. Jonas gjør en sjelden visitt i dag og tar dagens 2.plass på -1. Så blir det en tre-delt 3.plass mellom Jørgen, Maggen og Jørn, alle på +1.

Kuriosa:
– Selv om CTP i dag var på hull 5, så var det ingen som klarte birdie.
– Ingen klarte birdie på hull 10, eller 18. Det var derimot 6 hull bare én klarte birdie på.
– Ole Einar går nesten bogeyfritt i dag med bare én bogey på hull 15.
– De med flest birdier i dag er Jørgen, Tor-Erik og Ola, alle med 5 hver.
– Forruten birdie fra Ole Einar og Jørgen, så var det bare to par og hele 10 bogey eller mer på hull 13.
– Det er fortsatt vanskelig å skrive Erlend Frydenlund.

Og apropos det; Erlend tok i dag CTP på hull 5, og stikker av med 100 kroner på en ellers tung dag. Erlend ble fornøyd i hvert fall, og det er jo godt å se. Toppings!

På sammenlagten er det ikke de store endringene, men noen er det, jo. Peter leder fortsatt ganske klart, men Ole tar innpå med ett stakkars poeng i dag. Jørn holder fortsatt 3.plassen, og Marius rykker opp til en 4.plass, bare ett fattig poeng foran Ronny. Groa koser seg både nede i Italia og på 6.plassen, og har tydeligvis ikke tenkt å gi slipp på den. Tor-Erik holder 7.plassen og Jørgen hopper opp til en 8.plass. Kasper holder 9.plassen, og Eivind hopper inn på topp 10 igjen i det Klammer faller ut av topp 10 for første gang i år. Klammer har ikke vært på de seks siste ukesgolfene nå, og står nå med en 0-poenger tellende. Vi håper han gjør et comeback snart og viser at han vil kjempe om en topplassering i år også!

Onsdagsgolfen tar ikke pauser så lenge det er folk, og så vidt jeg vet, så er det fort det.

Klokka 18 er tidspunktet, men møt opp 10-15 minutter før så vi rekker å ordne med gruppene og diverse.

Vi snakkas på! Hei så lenge! Heiiiii!

Resultater