Onsdagsgolf 22. juni

Onsdagsgolf 22. juni

Onsdagsgolf, ja!

Været var ikke så verst og oppmøtet var også ganske brukbart. 19 møtte opp i dag, og da er vi mer opp mot normalen.

Peter er som normalt best, og i dag er heller ikke noe unntak. Han har en god dag og vinner ganske greit med sin runde på -8.
Og et lite stykke bak der, så er det to-delt 2.plass mellom Tor-Erik og Jørn på -3. Ole Einar og Kasper går også runder under par på -1.

Kuriositeter:
– Peter har 10 birdier.
– Topp 3 hadde tilsammen 4 hull de gikk over par.
– Peter og Kolli har begge hver sin rekke med 5 birdier på rad.
– Det er kun hull 2 som ikke blir birdet i dag.
– Det er 6 hull hvor bare én spiller klarer birdie.

CTP var i dag på hull 4, og denne tok Kasper med et fin-fint kast bare 3-4 meter fra kurva. 160 kroner ble det på bragden, og det er jo alltid bedre å få 160 kroner enn å miste 160 kroner. Supre saker!

Vi stryker runde i dag, og det gjør at det blir noen endringer på sammenlagtlista.
Peter leder fortsatt og begynner å stikke litt fra og leder nå med 16 poeng på Ole Einar som holder 2.plassen. Jørn hopper opp på 3.plassen, men det er bare 2 poeng ned til Ronny og 3 poeng ned til Marius. Groa er på ferie, men han henger fortsatt med og holder 6.plassen. Tor-Erik falt ut av topp 10 med en runde på 0 som tellende forrige uke, men denne uka er han tilbake og hopper opp til 7.plass. Klamer har ikke vært her de siste fem gangene, og er nå farlig nære å få en 0-poenger som tellende. Likevel henger han med og holder 8.plassen. Kasper hopper inn på topp 10, men bare ett poeng foran Jørgen som tar den siste topp 10-plassen. Eivind faller ut av topp 10 etter bare én uke, men det er bare 2 poeng opp til Jørgen, så er han inne i varmen igjen! Så å si.

Vi tar ikke pause før dere vil det, og det tror jeg ikke dere vil, så da tar vi sikkert aldri pause.

Vi begynner klokka 18 som vanlig, 10 kroner til ace og 10 kroner til CTP kan også være å anbefale om du føler deg ekstra dyktig eller ekstra heldig. Helst det siste, sikkert.

Da har det blitt lovlig seint, så da er det natta! Vi snakkes ved! Hei så lenge! Heiiii!

Resultater