Onsdagsgolf 15. juni

Onsdagsgolf 15. juni

Golf, onsdag, let’s go!

Ny rekord i oppmøte i år! Men helst ikke den veien man skulle ønske. Det var heller rekordlavt med bare 11 kastere. Kanskje var det ustabile været som holdt folk unna, kanskje var det EM, kanskje var det, kanskje var det.
Været var som sagt litt på grensa, men regnet holdt unna. Vått var det i hvert fall uansett. Og helt usannsynlig mye sumpinsekter i form av mygg og knott!

Peter har fått opp farta litt nå og viser i dag at han gjør seg fortjent til 1.plassen i Skien. Han går bogeyfritt på -7 og vinner ganske greit.
Ole Einar gjør også en god runde, men det blir litt for mange bogeyer, og han ender til slutt på -2.
Tredjeplassen blir i dag to-delt mellom Marius og Groa på +1.

Kuriosa:
– Peter og Ole Einar har like mange birdier (7), det som skiller mellom -7 og -2 er bogeyene.
– Ingen får mer enn par på hull 1.
– Hull 10 og 16 er de eneste som ikke blir birdet i dag, men jeg tør vel å påstå at Peter må ha vært nærmest med sin dans på kurvkanten på hull 10.
– 7 av 11 får birdie på hull 17.

Nå har vi gått rundt, så CTP var i dag på hull 1. Denne var det Maggen som stakk av med og tjente seg 90 kroner rikere på det. Ikke verst det på en dag med bare 11 spillere. Toppings!

På sammenlagten er det noen få endringer innen topp 10, men mye er som før. Peter stikker enda litt mer i fra på 1.plass og leder nå med 9 poeng ned til Ole Einar. Et lite stykke bak der er fortsatt Ronny på 3.plass. Marius henger fortsatt med og er bare ett poeng bak Ronny. Jørn og Groa henger også med og er bare to og 5 poeng bak Marius igjen. Klammer har ikke vært her de siste fire gangene nå, og faller med det ned til en 7.plass. Eivind hopper seg oppover til en 8.plass, Kasper opp til en 9.plass og Lars faller ned til en 10.plass med sin 0-poenger som tellende. Tor-Erik faller også ut av topp 10 med en gjeldende 0-poenger. Neste gang stryker vi, så om de møter opp, så går de fort inn på topp 10 igjen.

Onsdagsgolfen går som normalt også neste uke, så får vi håpe på litt fint vær og litt bedre oppmøte! Det er mange som spiller på banen i Skien, men bare en brøkdel er med på onsdagsgolfene.

Men ja, nå var det vel greit. Jeg føler i hvert fall at jeg har fått skribla fra meg.

Vi snakkes på! Hei så lenge! Heiiiiii!

Resultater