Onsdagsgolf 25. mai

Onsdagsgolf 25. mai

Onsdag, ja. Det er fine greier! Været var fint, om ikke litt vind, men ikke noe særlig å skrive hjem om. Som ordtaket heter.
17 møtte opp, og det var stort sett de samme fjesene vi har blitt kjent med. Bortsett fra lillebror Pettersen, Sander, som gjorde sin onsdagsgolfdebut i dag.

Peter var det ikke stort å gjøre med i dag, og han gikk i Hulk-modus og tok en klar seier med en brennheit runde på -11. Tydelig at helgens 2.plass i Arendal har gitt blod på tann. Eller kanskje plast på hand, som hadde vært en mer passende omformulering. Ole Einar gjør også en god runde i dag, og tar dagens 2.plass med sin runde på -5. Kristoffer Amundsen tar turen fra Sandefjord og gjennomfører en veldig solid runde på -4. Lars og Ronny går også under par i dag. Henholdsvis på -3 og -2.

Noen kuriosa:
– Peter har hele 12 birdier i dag, og bare én bogey. Han har også en rekke med 8 birdier på rad fra hull 1 til og med hull 8.
– Peter har birdie på 2/3 av banen, Ole har birdie på 1/2 av banen og Kristoffer har birdie på 1/3 av banen. 12, 9 og 6.
– Alle hull blir birdet i dag. Ole står for solo-birdie på hull 10, Jørgen tar solo-birdie på hull 16 og Groa tar solo-birdie på hull 18.

CTP var i dag på hull 12, og som forrige uke, så tar Ole denne og stikker av med dagens pott på 110 kroner. Flottings!

Det var gørrjevnt på sammenlagten forrige uke, og det er fortsatt jevnt, men med litt større sprik nå. Peter går opp i ledelsen etter dagens kanonrunde og leder nå med 4 poeng på Ole Einar. Ronny stikker i fra røkla som lå på delt 3.plassen, og innehar nå 3.plassen alene. Hverken Klammer eller Marius var her i dag, og Jørn klarte ikke å forbedre på en allerede strøket runde, så da ligger disse tre på en delt 4.plass. Groa ligger og sniker bak, og er fortsatt på 7.plass. Like bak der finner vi Jonas på 8., Tor-Erik på 9. og Lars tar den siste topp 10-plasseringen.

KystTour i Sandefjord nå til søndag, så er det plutselig Skien sin tur også, men før den tid, så kommer det en onsdag. Og da blir det fort en onsdagsgolf om jeg kjenner oss rett. Klokka 18 starter vi, men veldig, veldig fint om dere hadde møtt opp 17:45 sånn at vi får delt inn grupper etc. osv. Dere kjenner greia nå.

Vi snakkes! Hei så lenge! Heiiii!

Resultater