Onsdagsgolf 4. mai

Onsdagsgolf 4. mai

Onsdag, ja. Det er stas!

15 møtte opp i dag i pene forhold i Skien. Temperaturen lå rett rundt 15 grader, det var blå himmel og sola skinte. Men, det var litt vind. Og etter å ha ført inn score i noen år nå i Skien, så vet jeg generelt at folk går ganske mye dårligere bare det blir litt vind.
Hullene var også som de har vært mesteparten av året. Med en liten endring på rekkefølgen. Nå som vi har gått ned til 18 hull, så har vi gjort hull 7 om til hull 18. Det flyter bedre sånn, og den eneste grunnen til at vi byttet det var fordi vi hadde 20 hull og da fløyt det bedre på den andre måten. Så ja, rekkefølgen etter hull 7 er litt flyttet på, men paret er det samme.

Ikke alle var like påvirket av vinden, for Marius tar seieren i dag med sin runde på -5. Han sier også selv at han bommet minst fem putter fra fem meter, men da tror jeg egentlig ikke på deg. Med mindre fem meter er en åpen metafor som betyr noe helt annet for deg enn for resten av verden. Uansett, på delt 2.plass finner vi Jørn og Tor-Erik likt med runder på -1. Ellers var det jevnt, og det var bare to kast ned til 6.plassen.

Kuriositeter:
– Mats og Kasper, som kom på de to siste plassene, er de eneste som klarer birdie på hull 4.
– Kun Groa klarte birdie på hull 1.
– Marius har flest birdier for dagen med 8.
– Ingen klarte birdie på hull 6.
– Jørn går bogeyfritt, men ender likevel bare på -1. Altså 17 par og én birdie.
– Ole Einar går fra -9 forrige uke til +9 i dag. Det er ikke for å henge ut noen, men det er likevel ganske interessant. En kuriositet om du vil.

CTP var på hull 7 (som var gamle hull 8), og denne var mer eller mindre parkert av Marius, som stikker av med 100 kroner på det. Håper du ikke slo hodet i kurva da du plasserte CTP-pinnen, Marius! Toppers.

Ingen ace i dag, men det ble samlet inn 100 kroner til potten. Så da er vi litt nærmere det festmåltidet dere har lengtet etter.

Sammenlagten ser ganske interessant ut nå, og det er et skikkelig rotterace i år. Ole Einar leder fortsatt, men det er bare 5 poeng ned til Jørn på 6.plass.
Alt å spille om fortsatt, så det er viktig å ha huet rett på skuldrene! (Er det et ordtak? Det høres ut som om det kan være det, men det føles ikke ut som om det er noe som høres akkurat sånn ut).

Vi har ingen planer om å ta noen pauser, så vi kjører på som vanlig til neste uke! 18 begynner vi, men fint om dere møter opp litt tidligere så klart.

Men ja, nei! Vi snakkas på, som dem siær i Grenland! Hei, hei!

PS! Dagens bilde er en skikkelig nerdereferanse, så bonuspoeng til deg om du tar den.

Resultater