Onsdagsgolf 29. juli

Onsdagsgolf 29. juli

Onsdagsgolf igjen, og på selveste olsok! Blasfemi, sier du? Tull, sier vi. Olav Den Hellige hadde nok også kastet frisbee enn å dø i slaget ved Stiklestad om han hadde fått valget.

Forholdene i dag var mye bedre enn prognosen tilsa, og det tror jeg nok de fleste var lettet over. Vått var det, men det kom heller ikke noe spesielt mer regn i løpet av runden. Mulig det var været eller mulig folk har dratt til sydligere strøk for å finne solen, men bare 14 møtte opp for å kaste i dag.

Og det er av sine egne man skal ha det, heter det. Vel, i dette tilfellet er det egentlig helt motsatt. Henrik Abell Larsen tar turen innom fra Hedmark og stikker av med seieren på -6. Terje gjør en sjelden visitt innom i dag og tar 2.plassen med en god runde på -4. Trappet ned på frisbeen sier Terje. Tjuvtrening, sier vi. Ole Einar er som vanlig å finne på pallen, og i dag er heller ikke noe unntak og han deler den siste pallplassen med Tor-Erik på -2. Lars gjør unna dagens siste for de som har gått under par og tar 4.plassen med -1.

Klammis trodde kanskje det var Trilogy Challenge i Skien i dag, for han møtte opp med bare tre disker. Han gikk likevel en runde på par, og det viser vel bare at det er spilleren og ikke utstyret.

Dagens kuriosa: Det eneste hullet som ikke ble birdet av noen i dag var hull 10, og det viser også at selv med ny kurvplassering og par 3, så er det et like vanskelig hull å få birdie på. Hullet som ble birdet desidert mest var hull 1. Hele 10 av 14 birdet hull 1, og 10 av topp 11 fikk birde her.

CTP var i dag på hull 5, og den tok faktisk jeg (jeg er Jørn, om du ikke visste det). I Kaspers fravær, så er det jo fritt fram om CTP-en. Ikke verst for en gammel mann med forstuet/forslått halebein. Bra, Jørn. Det ble dessverre ikke mange kronene av det, men det er jo som ordtaket sier: det er bedre med 70 kroner i lomma enn ikke 70 kroner i lomma. Veldig vist gammelt uttrykk, og det er så sant den dag i dag som det var den gang.

Sammenlagten kjapt oppsummert: Thomas leder forstatt. Peter fortsatt på andre. Ole Einar forsatt på tredje. Ronny fortsatt på fjerde. Lars fortsatt på femte, men sniker innpå. Groa på sjette, men bare 2 poeng foran Sagvolden på syvende. Tor-Erik fortsatt på åttende. Liten luke ned til Jørn som hopper forbi Marius og overtar niende. Marius faller ned til tiende, men er bare 9 poeng bak.

Onsdagsgolfen fortsetter som vanlig, og nå begynner vel de fleste å bli ferdige med ferien også. 17:45 helst, oppstart 18:00.

Vi snakkes ved! Hei så lenge!

 

 

Resultater finner du her.