Author Archives: admin

About admin

Essential Oil Diffuser - The Pure Finest Enterprise is a Singapore based corporation that aims to bring you the best quality aromatherapy products at affordable prices. 

Jonas putter 2

Onsdagsgolf 2017

Da er det den tida av året igjen!

Vinteren har lettet på sitt kalde dødsgrep for denne gang, og vi kjører i gang med nok en sesong med onsdagsgolf!

Vi starter onsdag 5. april klokka 17, så du har fortsatt litt over en uke på deg til å prikke inn formen før vi setter i gang. Vi vil starte klokka 18 om noen få uker, men akkurat i starten må vi begynne klokka 17 for å rekke det før det blir mørkt.
Siste onsdagsgolf vil også bli 27. september sånn at KM blir 30. september. Sånn sett får vi da nøyaktig et halvt år (26 uker) med onsdagsgolf og vi får et KM litt tidligere på året og øker sjansen for litt bedre temperaturer.

Oppsettet blir det samme som i fjor med halvparten av de beste rundene som tellende og det samme poengsystemet. Så her gjelder det å ikke gi opp selv om man skulle gå en middelmådig runde, for hvert kast teller!

Vi har også en ace-pott fra i fjor på rundt 500 kroner som går videre til i år, så her er det bare å slenge seg på!
10 kroner koster det for å være med på ace-potten og 10 kroner for CTP.

Nytt av året er også at Skien Frisbeeklubb sponser én valgfri NC- eller NM-påmelding til de tre beste på sammenlagten ved sesongslutt!

Vi håper det blir mye god kasting og at noen endelig skal klare å utfordre Peter om tronen. Ole Einar kom nærmest sist, men var i praksis egentlig aldri i nærheten.
Jonas satser hardt på frisbee og er i stadig utvikling, så kanskje det er nettopp han som skal ha den beste sjansen i år? Eller kanskje det blir et comeback av Klamerholm? Kanskje det blir gamlefar Andersen? Hva tror du? Hvem tror du blir årets store overraskelse og hvem tror du havner innenfor de gjeve topp 10-plasseringene?

Inntil den gang gjenstår det bare én vintergolf allerede nå førstkommende lørdag klokka 12, så ta turen om du har lyst på en fin oppvarming før det virkelig barker løs!

Vi sees!

Hei sveis!

Snømann

Vintergolf 4. og 11. mars

Hardføre er de i Skien, og ut i snø og kulde skal de.

4. mars ble det spilt vintergolf her i parken jeg var ikke der, men jeg kan likevel lese et scorekort (så vidt) og gi en analyse av hva som antageligvis skjedde.

Peter satte inn turboen og vant temmelig suverent med den beste vintergolfrunden i år på -8. Fredrik Runsjø tok turen innom og tok 2.plassen med en godkjent rune på -1. Ole Einar og “Saga” Sagvolden deler 3.plassen med sine runder på +2.

CTP var på hull 5, og denne aner jeg ikke hvem som tok, men det ble i hvert fall 50 eller 60 kroner på det. Som jo er strålende saker.

I dag, 11. mars ble det også spilt vintergolf. Noen var de samme fra forrige uke, men også noen nye. Det som i hvert fall er sikkert er at de yngste er yngst og de eldste er eldst. Jonas tar turen innom og gjør en bra runde på -3 under tøffe forhold og vinner enda mer suverent enn Peter gjorde forrige uke. Jørn tar, utrolig nok, 2.plassen på +8, mens Ole Einar og Tryggvi deler 3.plassen på +9.

Litt usikkert hvem som tok CTP-en, men det var i hvert fall en klassisk vintergolf CTP omtrent halvveis ut i fairway med 40 meter igjen til kurva. Noen hadde pent merket den opp med en pinne og skrevet “CTP” i snøen, så vedkommende får ta kontakt, så skal du få dine 50 kroner. Har en mistanke om at det må ha vært Kolli sitt verk.

Sammenlagten begynner å nærme seg en slutt nå, og det er egentlig ikke så mye spenning om 1.plassen, for den ser Peter ut til å cruise inn ganske greit. Men, det er likevel spenning om 2.plassen, og det skiller bare 4 poeng mellom Jørn og Ole Einar. Tryggvi flytter tilbake til sitt kjære Island neste uke, og da er det plutselig fritt vilt om 4.plassen.

Vi kjører i grunn bare vintergolf så lenge det lar seg gjøre, og det ser nå ut til at det skal bli litt vårligere her i strøket, så da får vi håpe at vi blir kvitt litt snø til neste uke. Oppstart er som alltid klokka 12 på lørdag. Plan accordingly, som de sier.

Hei sveis!

Resultater

Ice skating fall

Vintergolf 25. februar

Hoi, hoi!

I dag var det glatt, gitt! Det var glatt fra før, men så kom det noen centimeter med snø mens vi holdt på og da ble det skikkelig glatt!

Fem gærninger møtte opp i dag, og hvem skulle vel ha trodd at det skulle gå an å spille god golf i sånt vær som det her. Jo, det var det faktisk to som gjorde: Jørn skjønner ikke hvordan han klarte det engang, men han spiller dagens beste runde på -6. Peter er alltid å regne med, uansett forhold, og han tar 2.plassen på -5. Så er ganske stort sprang ned til Ole Einar, som tar dagens 3.plass på +7. Kasper og Håkon endte på henholdsvis +11 og +16.
Vi hoppet forøvrig over hull 1 og 18 siden det sto en bil parkert litt for nærme kurven på hull 1, og hull 18 fordi det er ville være nesten umulig å komme seg opp fra grøfta om man landet nedi der. Så alle fikk da altså par på disse hullene. Det kunne blitt birdie, det kunne blitt bogey, det kunne blitt et forsikringskrav på utretning av bulk eller lårhals-/kraniebrudd. Så vi følte at par på alle var en gyllen middelvei.

CTP tok vi på hull 4, og etter fire elendige driver var det til slutt Kasper som endte opp med å ta CTP sånn ca 40 meter fra kurva. 1 krone for hver meter han var unna, så 40 kroner ble det på å være minst dårligst. Vi glemte det litt i farta, så han har ikke fått pengene ennå, men det skal vi få ordna. Gratulerer enn så lenge, om det er riktig uttrykk.

På sammenlagten er det fortsatt de tre gærneste som kjemper om pallplassene, og mye er som før, men Jørn tar over 2.plassen fra Ole Einar, mens Peter fortsatt leder ganske greit.

Om det er like ille neste uke, så tar vi en pause, så vi får bare se det an. Vi sier i fra.

Hei så lenge og greier!

Resultater

Iceberg shaped by melting, Drake Passage, Palmer Peninsula, Antarctica

Masse vintergolfer

Heisann sveisann! Lenge sida sist nå. Vært syk i noe som føles ut som et år nå, men nå er formen som passelig bra igjen.

Det har blitt spilt fire vintergolfer sida forrige innlegg, så jeg tar bare en kjapp gjennomgang av hva som har skjedd og hvordan stillingen er sammenlagt nå.

21. januar: Ole Einar spiller veldig bra og vinner på -4. Jørgen går også en god runde og tar en delt 2.plass sammen med Peter på -2.

28. januar: Peter slår hardt tilbake og vinner ganske overlegent på -6. Kristoffer Amundsen tar 2.plassen på par og Jørn tar 3.plassen på +3.
Mangler forresten score fra gruppa til Thomas Kjær fra denne dagen. Om dere ikke er så interessert i de poengene, så kan vi godt la det være også.

11. februar: Bare 4 som møtte opp denne gangen, men Ole Einar vinner med sin runde på par. Ronny tar 2.plassen med +4 og Kolli tar 3.plassen på +7. Tryggvi er sistemann på gruppa og tar 4.plassen på +11.

18. februar: Veldig mye is i dag, og røffe forhold. Spesielt på putt. vi var kun tre i dag, hvor da Kasper hadde noe bra på gang, men rota det litt til på det siste hullet. Jørn gikk stabilt og kjedelig og deler 1.plassen sammen med Kasper på +4. Ole Einar var sistemann og tar 3.plassen på +6. Sisteplass er også pall når man bare er 3 på gruppa.

CTP har jeg liten oversikt over fra alle gangene, men Tryggvi tok i hvert fall CTP for 11. februar på hull 8.

I dag var CTP på hull 2, og denne tok Jørn. Begge tjente 30 kroner på sine fantastisk bragder og vil bli sunget om i generasjoner fremover.

På sammenlagten er det en liten trio som har begynt å skille seg ut, og ikke overraskende, så leder Peter ganske komfortabelt med 236 poeng. Ole Einar sniker seg opp til en 2.plass med 220 poeng, men Jørn lusker like bak der igjen med 216 poeng.

Det er mye is i parken nå, men det er faktisk mulig å spille til tross for dette, og så lenge folk har lyst, så kjører vi vintergolf fram til sesongstart for onsdagsgolf. Dato for onsdagsgolf er ikke bestemt ennå, og det kommer egentlig veldig an på når snøen og isen forsvinner. Det må i hvert fall bli en eller annen gang etter at vi har stilt til sommertid.

Så ja, vi snakkas og greier! Hei, hei!

Resultater

Raggsokk

Vintergolf 14. januar

På’n igjen!

Litt surt i dag, men tross alt ganske greit med tanke på at vi er i midten av januar.

6 møtte opp i dag også og som vanlig, så er det junior Lunde som er best. Peter vinner ganske greit på -6 og har tydeligvis funnet nivået sitt der for vintergolfen. Tryggvi hadde ført score for den ene gruppa, og man trodde at Jørn hadde gått -2 og Ole Einar på par, men jeg fant ut at Tryggvi hadde ført opp en 3-er på hull 13 på Jørn i stedet for på Ole Einar, derfor blir det i dag delt 2.plass mellom Jørn og Ole Einar på -1.

CTP var på hull 5, og denne tok like så greit Peter også. 50 kroner ble det av det, og da ble det litt lørdagsgodt på Rema på vei hjem. Hurra for deg osv.

Peter leder fortsatt sammenlagten og stikker enda litt mer i fra, og det er 9 poeng ned til Jørn på 2.plass nå. Ole Einar sniker bak og tar over 3.plassen fra Ronny, bare 2 poeng bak Jørn. Ronny henger også med og er bare 4 poeng bak Ole Einar igjen. Og etter der er det et godt stykke ned siden flesteparten ikke tre runder tellende. Men, neste uke stryker vi igjen, så det er en god mulighet til å bli kvitt en 0-poenger!

Vi kjører på som sagt neste uke også, ja. Lørdag 21. klokka 12. 10 for CTP og 10 for ace for de som vil være med på det. CTP vil bli på hull 6 neste uke, og det er alltid et spennende hull på vintertider.

Vi snakkas på! Hei, hei!

Resultater

vintergolf2

Vintergolf 31. desember og 7. januar

Hei igjen, ja! Lenge sida sist!

Selv om det var nyttårsaften, så stoppet ikke det tre ivrige golfere fra å ta en liten runde i skogen. Ronny, Kolli og Amundsen møtte opp til ganske våte forhold, men om vi har lært noe fra 2013, så er det at Ronny stortrives når det er litt vått i været. Denne gang var heller ikke noe unntak og Ronny vant ganske klart med sin runde på -7. Nærmest var Amundsen, men var likevel et lite stykke unna på +3. Kolli hadde litt trøbbel, spesielt med hull 3 og tok på seg et tosifret antall kast her.

Ronny var også veldig klar på hva han mente burde være ukens overskrift og kom med denne til meg på Facebook:

rats-knuser-all-motstand

En alternativ tittel kunne vært: Gammel mann vinner vintergolf mot to andre.

Det var ingen CTP forrige uke, men det gikk 30 kroner inn til ace-potten. Som jeg ennå ikke har fått. Kolli…

Denne uken, derimot, var det 6 som møtte opp. Hvor blant annet Fredrik Runsjø tok turen og Kristoffer Amundsen igjen møtte opp.
Ganske mye snø var det også, men akkurat så lite at det var spillbart. Litt sleipt føre var det, og det gikk litt utover spillingen for de fleste.

For de fleste sier jeg, for Peter Lunde er ikke de fleste. Han vinner ganske klart i dag på -6, og bak der deler Ole Einar og Jørn 2.plassen på par.

CTP hadde vi i dag, og denne tok Fredrik på hull 4 og håvet inn 50 kalde kroner. Strålende saker.

Nå har det totalt blitt spilt 4 runder med vintergolf, og ikke overraskende nok, så er det Peter som leder denne med 4 poeng. Ikke overraskende heller er det at det er veldig jevnt mellom Jørn, Ronny og Ole Einar, hvorav da Jørn har 92 poeng, Ronny 90 og Ole Einar 89. Klamerholm henger også på og er bare ett poeng bak Ole Einar.

Vi kjører i hvert fall vintergolf så lenge det lar seg gjøre, og satser på at vi prøver igjen også neste uke.

Klokka 12 er tidspunktet, og dere vet nok hvor dere finner oss.

Hei så lenge! Hei, hei!

Resultater

vinter-1

Vintergolf 10. og 17. desember

Vintergolfen er i gang igjen, og to runder har blitt spilt så langt! Litt tekniske problemer gjorde at det ble en liten forsinkelse fra forrige ukes resultater, men her kommer de i hvert fall.

Forrige uke var det 6 som møtte opp, og jaggu var det 6 som møtte opp i dag også. Forholdene for begge rundene har vært nesten identiske; mye hard bakke, litt is og mye frost. Temperaturen har ligget rundt frysepunktet begge rundene og med et tykt skydekke som har sperret ute alt sollys.

Sist gang var det en duell mellom Thomas og Jørn helt til siste hull, hvor Thomas på diskutabelt vis tok seieren etter et omkast på innspillet på hull 14 og fikk birdie i stedet for noe som garantert hadde blitt par i beste fall. Men, vi skal ikke henge oss for mye opp i sånt. Føler oss ikke snytt vi, liksom. Nei da, ikke denne karen. Nei da…

Denne uken så det virkelig ut som om Ole Einar hadde lyst til å gå for seieren etter en litt dårlig start. Han hadde 9 birdier på de første 10, kun avbrutt av en bogey på hull 3. 7 birdier på rad, altså! Men, det ble veldig tungt på de siste 8 og han endte til slutt på -5. Som er en veldig god runde, men kanskje ikke helt måten han hadde sett det for seg.

Peter og Jørn var ett kast bedre i dag og deler 1.plassen med sine runder på -6. Begge hadde forøvrig 8 birdier, 2 bogeyer og 8 par hver, mange på de samme hullene også.

CTP var forrige uke på hull 2 og denne tjente Jørn seg hele 30 kroner rikere på, mens denne gangen var det på hull 1 og da ble Ole Einar 50 kroner rikere. Penger er penger, si. Kjekt å ha osv.!

8 stiller så langt på sammenlagten, hvor da Jørn og Peter deler 1.plassen med 48 poeng og Ole Einar sniker bare ett poeng bak på 47 poeng.

Vi tar en pause neste uke siden det julaften og det uansett ikke er så mange som kan den helgen, men vi satser på å kjøre på enten på nyttårsaften eller på 1. nyttårsdag. Vi sier i fra.

Hei så lenge!

Resultater

vintergolf

Vintergolf 2016/2017

Da har vi vel alle tatt oss en lang og fin pause, og nå som vi står her midt i juletida, så passer det vel også fint med litt vintergolf igjen!
Snøen så ut til å ha kommet for å bli da den la seg tjukt og fint (heller ufint) her i starten av november. Men, tela hadde ikke helt festet seg og noen dager med kraftig nedbør og plussgrader gjorde at den forsvant fort.

Vi kommer til å kjøre det gamle poengsystemet som vi gjorde i fjor og som vi benyttet på årets onsdagsgolf. Altså da alle begynner på 100 poeng, så blir det ett poeng mindre for hvert kast man bruker. Går man på 58, så blir det 42 poeng, går man på 59, så blir det 41 poeng osv. Dette er totalt sett det mest rettferdige poengsystemet og noe annet ville vært ganske teit siden vi fort ikke blir så fryktelig mange uansett.
Samme som på onsdagsgolfen, så vil det være halvparten tellende.

Vi kjører en ny dag for vintergolfen i år, da vi har fått tilbakemelding om at lørdager egentlig passer bedre eller like bra.

Tidspunktet vil derfor være klokka 12 på lørdager. Og som alltid, så holder vi det bare gående så lenge det lar seg gjøre. Om det ikke blir noe vintergolf en uke, så sier vi i fra. Det største problemet er snøen, for diskene forsvinner bare. Is har vi fint klart å leve med. Det blir noen artige resultater noen ganger, men totalt sett er det veldig levelig.

Så ja, om du vil brenne av litt kalorier til du skal fråtse i julemat, så er det bare å møte opp til årets vintergolf!

Vi begynner allerede førstkommende lørdag, som da blir lørdag 10. desember, klokka 12:00!

Oppmøte litt før er som alltid obligatorisk, så vi vet hvor mange vi blir og kan fordele oss utover om det skulle være behov for det.

Vi har også en acepott fra i fjor som går videre til i år. Har ikke helt oversikten over hvor mye det er der, men jeg vil tippe det er mellom 500-700 kroner. CTP vil vi også ha og det koster, som acepotten, 10 kroner.

Vel møtt og greier!

(Bilde skamløst tatt fra trondheimfrisbeeklubb.no).

end-of-the-road

Onsdagsgolf 12. oktober

Og da var vi jaggu ved veis ende, som det så pent heter, og den siste onsdagsgolfen for 2016 er nå ferdigspilt.

Bare 9 følte for å møte opp i dag, men det kan jeg egentlig skjønne, for de fleste plassene er det ikke så mye spenning om lenger og det var mørkt og kaldt. Lyset har holdt greit de siste ukene, men i dag bikket vi akkurat over et punkt som gjorde at det gikk fra onsdagsgolf til nattgolf.

Likevel, det var en del bra spilling i dag og like så greit med sin beste onsdagsgolf siden 2011 (eller noe sånt), så går Jørn inn på en meget solid runde på -8.
Ole Einar er alltid å regne med om de heiteste rundene og kommer på en knepen 2.plass på -7. Klamer har gjort et lite comeback, sikkert for å trene seg opp til KM, og tar dagens siste pallplassering på -3.

Kuriosa, del 1:
– Hull 10, 13 og 16 går birdiefritt i dag.
– Det er tredelt 1.plass om dagens enkleste hull, som er hull 1, 2 og 8. Alle med et snitt på 2.55. Selv om hull 8 har 6 birdier mot hull 1 og 2 sine 4, så er det også 2 bogeyer på hull 8.
– Dagens vanskeligste hull er, ikke sjokkerende, hull 9 med et snitt på 5.22.
– Ole Einar har flest birdier for dagen med sine 9.
– Jørn og Klammis går bogeyfritt i dag.

CTP var i dag på hull 8, og den tror jeg egentlig vi glemte litt bort, men det var i hvert fall Kasper som hadde den før siste gruppe skulle spille hullet. Den eneste som har hatt mulighet til å ta CTP på siste gruppe er i så fall Håkon, så noen får i så fall gi lyd fra seg, så skal vi få ordna det. Det er ikke akkurat sånn at man må skatte av det, men 60 kroner er bedre enn 0 kroner, som ordtaket sier.

Og nå som alt er ferdigspilt og det ikke er flere poeng å hente, så har vi også en sammenlagttabell som står ferdig. Og for første gang i år, så er det faktisk ingen endringer på plassene i dag. Ikke hverken innenfor topp 10 eller utenfor. Som da betyr at vi får en topp 10 som ser slik ut:

1. Peter Lunde – 688 poeng
2. Ole Einar Aasheim – 650 poeng
3. Ronny Andersen – 635 poeng
4. Jørn B. Sand – 626 poeng
5. Marius Christensen – 596 poeng
6. Tor-Erik Isaksen – 584 poeng
7. Eirik Groa – 582 poeng (trengte bare spille +2 for å komme likt med Tor-Erik eller +1 eller bedre for å gå forbi og ta sin kjære 6.plass som har har jobbet så hardt for i hele år)
8. Jørgen Ø. Kragelund – 552 poeng
9. Eivind Løberg – 535 poeng
10. Kasper Aulebo – 513 poeng

En tabell lyver ikke, sies det, og etter 24 runde spilt, hvorav de 12 beste er tellende, så er det ingen tilfeldighet hvem som havner på hvilken plass.

Kuriosa, del 2:
– Peter er den eneste som har klart å gå -10 eller bedre på en onsdagsgolf i år. Han har tre under på -10 eller bedre som er på -10, -11 og -12.
– Det er bare fire spillere som har klart runder med 50 poeng eller bedre tellende, og ikke overraskende, så er alle i topp 4. Peter har flest med 6, Ole Einar har 2 og Ronny og Jørn har begge én hver.
– Det har vært 11 ulike vinnere av onsdagsgolfen i år hvorav Peter står for 12 av dem (halvparten), Ole Einar med 8, Jørn med 3 og Klamerholm, Marius, Larson, Ronny, Tor-Erik, Håkon Kveseth, Harald Batestil og Eivind alle står med 1 hver.
– 51 ulike personer har tatt turen på en onsdagsgolf i år (klubbmedlemmer i en klubb i Norge). I fjor var det 57.
– Topp 3 i fjor var Peter, Klamerholm og Ole Einar, og Ronny på fjerde. Thomas har vært lite aktiv i år, og hadde ikke en sjanse på en topp 10-plassering med så få runder tellende, så det er ikke tilfeldig at vi ser de samme i toppen i år som i fjor.
– Den som har klatret mest innenfor topp 10 i år fra i fjor er Jørn med en 9.plass i år til en 4.plass i år.
– De som har klatret mest utenfor topp 10 er Tryggvi fra en 25.plass i fjor til en 12.plass i år, Mats Brog fra en 27.plass til en 11.plass og Eivind fra en 15.plass til en 9.plass. Av de som har nok tellende runder fra i fjor og i år.

Da var som sagt onsdagsgolfen ferdig for i år, så takk for alt som har vært og som skulle ha vært, så ser vi heller mot framtida!

Og ikke i den altfor fjerne fremtid, så er det Klubbmesterskapet (med stor K) som står for tur, og det er allerede nå til lørdag. Det starter klokka 10, men det er nærmest pålagt å møte minst 15 minutter før så vi vet hvem som kommer.

Kanskje blir det noe vintergolf i år også. Vi får se hva vi får til.

Takk for i år! God helse, ta vare på hverandre, pass på penga osv.

Hei så lenge! Heiiiii!

Resultater

cold-and-dark

Onsdagsgolf 5. oktober

Første golfen i oktober, og den nest siste for sesongen.

Kaldt og mørkt var det, men likevel møtte 15 opp for å kaste litt sendeplater i turlige (auto-korrekt sier det ikke er noe som heter det, men da det er det i hvert fall nå) omgivelser en onsdagskveld.

Peter har virkelig vært i storslag i det siste og i dag er heller ikke noe unntak. Han vinner dagens runde på -8. Ronny har også vært i veldig god form i det siste, og går en solid runde på -6. Kristoffer Amundsen tok turen fra Sandefjord sammen med Thomas Kjær, og førstnevnte tar dagens siste pallplass på -3. Ole Einar er den siste som går under par på -2.
Ellers var det faktisk hele 4 som gikk på par. Hadde vi brukt det gamle systemet, så hadde det vært veldig kjedelig for Henrik som gikk +1 og hadde falt 4 plasser på bare ett kast.

Kuriosa:
– Alle hull blir birdet i dag, og jeg kan faktisk ikke huske sist det skjedde. Det har i hvert fall ikke skjedd etter at vi endret hull 2, så historisk er det uansett sånn sett.
– For en gangs skyld er ikke hull 8 dagens enkleste, men det er faktisk hull 7. 6 birdier og 8 par (ikke medregnet Tor-Erik som DNF-et), så får vi et snitt på 2,57.
– Hull 8 er ikke langt bak med bare én bogey i stedet for par. Ellers var det samme birdie og par-frekvens her.
– Hull 9 og 13 er dagens to vanskeligste hull, begge med et snitt på 4,57.
– Ronny går bogeyfritt, og Peter har bare én bogey som også kom på dagens vanskeligste hull; hull 13.
– Peter og Ole Einar har flest birdier for dagen med 9 hver. Ole Einar har den lengste birdierekken med 6 på rad, mens Peter har 5 på rad.

CTP var i dag på hull 7 (kanskje derfor det ble så mange birdier?), og denne tok Jørn med et utradisjonelt backhandkast siden en vond hofte gjør forehand vanskelig. 90 kroner, samme som forrige uke, ble det på det. Men penger i lomma er penger i lomma, som dem sier. Gode greier der, altså.

Om ikke sammenlagten var satt forrige uke, så er den i hvert fall det nå. I hvert fall for de fleste topp 10-plassene. Peter leder nå med 43 poeng ned til Ole Einar, og nå er det ikke bare i teorien lenger, Peter blir ukesgolfmester 2016 også! Selv om Ole Einar skulle ace alle hullene, inkludert par 4-hullene, så er maks poeng han kan oppnå 82 poeng, og selv om Peter ikke møter opp, så har han en runde på 44 som vil bli tellende, og da vil Ole Einar bare ta innpå med 38 poeng. Så det er ikke bare vanskelig, men det er rett og slett ikke mulig lenger. Vi får ta en skikkelig hurra-meg-rundt og gratulere deg på KM-festen. Som seg hør og bør!
Ronny har virkelig spilt bra de siste gangene, og ser ut til å sikre seg 3.plassen. Det er kun et veldig, veldig marginalt håp om å nå opp til 2.plassen, men det er 12 poeng på bare én runde, så det blir nok vanskelig. Jørn ser også ut til å ta 4.plassen. Det er 15 poeng opp til Ronny og 22 poeng ned Marius, så noe annet enn 4.plass virker høyst usannsynlig.
Den eneste plassen det fortsatt kjempes om er 6.plassen. Med Tor-Eriks DNF i dag, så er Groa bare to poeng bak med én runde igjen. Groa har nok veldig lyst på 6.plassen om han har hatt eierskap over mesteparten av sesongen, og kommer nok til å gjøre alt for å sikre seg den! Kanskje til og med litt fusk. Hvem vet når det gjelder Groa.
Jørgen ser også ut til å ta 8.plassen, og Eivind i lik situasjon på sin 9.plass, mens Kasper også ser ut til å ta den siste topp 10-plassen. Det eneste som kan spolere festen for Kasper, er om Sagvolden møter opp og går en runde på -9 eller bedre.

Siste ondagsgolf neste onsdag, som sagt, så da er det bare å møte opp om du vil få med deg den siste duften av frisbeesesong før vi gir oss for året! Men før den tid, så vil det være årets siste KystTour i Skien, førstkommende søndag klokka 9. Registrering fra 9:00 – 9:40, med oppstart klokka 10:00. Dette er en turnering som passer alle nivåer, så om du har lyst til å spille en turnering, så er det ingen grunn til å ikke møte opp! 150 kroner koster det, og her skal også sammenlagtvinnere kåres.

Klokka 17 også neste uke. Må nesten bare det. Kan fort bli ekstra mørkt, men da får vi heller bare prøve å gå ekstra fort.

Inntil da, hei så lenge osv.!

Resultater